Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Voltaj a lansat clipul "Ultima secundă" - VIDEOCLIP

Voltaj a lansat videoclipul piesei "Ultima secundă", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Balada de iubire are o istorie interesantă, ce-și are originile tocmai în Sumatra.
Secvență videoclip Voltaj -

Secvență videoclip Voltaj - "Ultima secundă"

"Ultima secundă" este  de fapt un cover după cântecul "Mengkel nama ahu" (într-o zi voi zâmbi) al artistului Tongam Sirait din Sumatra. Solistul Călin Gruia s-a îndrăgostit de melodie, astfel că a făcut o variantă în limba română, ce vorbește despre o iubire nemuritoare - Citește povestea completă a piesei. Melodia "Ultima secundă" este inclusă pe cel mai recent album al trupei, intitulat "Dă vina pe Voltaj".

După un lyric video interesant, Voltaj prezintă și un videoclip pentru piesă, în care protagoniștii sunt doi tineri îndrăgostiți. Rolurile principale sunt interpretate de protagoniștii scurt-metrajului "București, te iubesc!"Kira Hagi (fiica fotbalistului Gheorghe Hagi) și Rareș Andrici.

Material "Dă vina pe Voltaj" a fost lansat de formație în octombrie anul trecut, în cadrul unui concert susținut la Sala Palatului. Aproximativ 4.000 de fani s-au strâns pentru a se bucura de spectacolul trupei. Dintre invitații speciali nu a lipsit Tongam Sirait. Momentul a fost emoţionant, cu atât mai mult cu cât piesa a fost interpretată atât în varianta Voltaj, cât şi în forma sa inițială - Citește recenzia.

VIDEOCLIP: Voltaj - "Ultima secundă"

Citește mai multe despre Voltaj
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry oferă un teaser al videoclipului "Unconditionally"

După un lyric video alb negru emoționant, în care apar actrița Janell Shirtcliff și modelul androgin Erika Linder, single-ul "Unconditionally"...

Închide