Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Vocea României S3E6: Echipele de concurenți sunt formate

Ultimii 9 concurenți de la Vocea României - Sezonul 2013 au fost cunoscuți în emisiunea difuzată pe 2 noiembrie. Ana Maria Bucșă, Cosmin Arsene, Marius Marin, Georgia Dascălu, Nicoleta Țicală, Florin Timbuc, Mădălina Omania, Gabriel Burduja și Romeo Zaharia au intrat în concurs. Vezi cum au decurs audițiile și cum arată echipele de concurenți ale celor 4 antrenori.
Cosmin Arsene a întors toate cele 4 scaune la Vocea Romaniei

Cosmin Arsene a întors toate cele 4 scaune la Vocea Romaniei

Sâmbătă seară, ultimul episod de audiții pe nevăzute de la Vocea României a întregit echipele celor patru antrenori. Smiley, Loredana, Brenciu și Moga au câte 14 concurenți care se vor duela pentru titlu, 100.000 de euro și un contract cu Universal Records pe un an de zile.

Ana Maria Bucșă (16 ani ) din Botoșani a dat startul întoarcerii de scaune. Elevă la Liceul de Artă, tânăra studiază percuția și pianul. La audiții, Ana Maria a interpretat cântecul "Hero" (Mariah Carey). Horia Brenciu s-a întors primul, iar Loredana a apăsat butonul pe final de piesă. Concurenta a răspuns cu refrenul "fac ce-mi spune inima", prin urmare o vom urmări în echipa Brenciu.

Cosmin Arsene - doctor în genetică,
voce de 4 scaune la Vocea României

Cosmin Arsene (29 de ani) din Sinaia a luat cântatul în serios după ce a trăit un live pe scena Festivalului Toamnei organizat în stațiunea de pe Valea Prahovei. Altfel, el lucrează în cercetare și a terminat un doctorat în genetică. Cei trei ani de studii nu i-au șters pasiunea pentru muzică. A venit la Vocea României, unde a interpretat "Goodbye My Lover" (James Blunt), surprinzând prin vocea sa subțire. Loredana și Moga au fost primii curioși să îl vadă. Smiley nu a rămas nici el multă vreme cu spatele, iar Brenciu a întors cel de-al patrulea scaun spre satisfacția maximă a concurentului.

Cosmin Arsene a fost singurul care a reușit să întoarcă toate cele 4 scaune în ultimul episod al audițiilor. "Ai o vocea interesantă care transmite emoție", i-a spus Marius Moga. Cosmin a preferat să meargă pe mâna lui Smiley.

Marius Marin (33 de ani) din Slobozia cântă la petreceri. Este conștient că talentul său poate fi valorificat mai mult. S-a pregătit de multă vreme pentru emisiunea Vocea României, alegând pentru audiții un cântec special și un antrenor căruia să i-l dedice. Consideră că transmite mai bine emoția unei piesei atunci când își stabilește un receptor în sânul publicului. Astfel, a cântat "She" (Elvis Costello / coloana sonoră "Notting Hill"), fiind sigur pe sine că o va emoționa pe Loredana. Planul a dat roade, diva muzicii pop întorcându-se prima, urmată fiind de Moga. Dintre cei doi antrenori și-a ales evident, muza.

Muzica este principalul vis al Georgiei Dascălu (17 de ani). Interpretarea melodiei "This Girl Is On Fire" (Alicia Keys) i-a cucerit deopotrivă pe Brenciu și Moga. "Ești născută pentru scenă" i-a spus Horia. Georgia l-a ales însă pe Marius, sperând că acesta îi va oferi o compoziție în viitor.

Georgia Dascălu la Vocea României

Georgia Dascălu la Vocea României

Primul laureat de la Mamaia care s-a bucurat de succes la audițiile pentru Vocea României a fost Nicoleta Țicală (24 de ani) din București. Ea a participat de 2 ori la Festivalul Mamaia (2005 - locul 2 și 2011 - locul 3). Fiecare moment câștigător a însemnat însă și o șansă irosită de a-și face o carieră muzicală. A cântat în trupa Provincialii, la care a renunțat atunci când a rămas însărcinată. Cu gândul să prindă ultimul tren spre afirmare, a cântat "Cry Baby" (Janis Joplin) pe scena emisiunii de la ProTV. Nu a avut motive să plângă, Smiley a întors fotoliul și a luat-o în echipa sa.

Florin Timbuc (18 ani) din Brașov a venit pe urmele lui Brenciu. După ce a studiat chitara clasică la Școala Populară de Arte, acum învață canto. Rocker la prima vedere, Florin a apelat la repertoriul lui Bon Jovi. A cântat în stil propriu "Bed of Roses" (Bon Jovi), iar pe final de piesă s-au întors Loredana și Horia Brenciu.

Florin Timbuc la Vocea României

Florin Timbuc la Vocea României

"Pe timbrul tău a renăscut această piesă", a comentat Loredana, încercând să-l atragă pe Florin în echipa sa. Concurentul a preferat însă o îmbrățișare cu showman-ul Horia Brenciu.

Mădălina Omania (31 de ani) din Botoșani a schimbat linia melodică a serii. Ea a ales "This World" (Selah Sue). A stat 6 ani în Zurich unde a cântat în diverse contexte. A renunțat însă pentru a se dedica familiei. "Microbul" a rezistat în latență și a împins-o în cele din urmă să participe la Vocea României. Loredana a apăsat prima pe buton, iar Moga a acționat ca un arc reflex.

Madalina Omania la Vocea Romaniei

Madalina Omania la Vocea Romaniei

"Ai venit cu o voce total diferită față de toate celelalte ascultate până acum. Ai un timbru extrem de special", i-a spus Loredana asemănându-i vocea cu cea a lui Bonnie Tyler. "Ai o voce interesantă și sunt ceva piese pe care ai putea să le cânți în show-ul acesta și să ieși din tipar", a replicat Moga. Mădălina l-a ales pe "domnul" compozitor.

O prezență interesantă la Vocea României a fost și Gabriel Burduja (34 de ani) din Reșița. Realizator de radio la BanatFM, Gabi a fost însoțit de 2 prieteni, printre care și Ionuț Ruscior - solistul Publika. Gabriel a povestit pe scurt istoria sa. A cântat într-o trupă de băieți, înregistrând în trecut 3 piese originale. Succesul a întârziat să apară, iar concurentul a emigrat în Spania, la Mallorca. Vocea României poate constitui și pentru el o rampă de lansare târzie. Interpretarea piesei "I Got a Woman" (Ray Charles) i-a întors cu fața pe Smiley, Loredana și Horia Brenciu. "Îmi plac oamenii care au povești în spate, pentru că au ceva de transmis, pentru că își transpun poveștile în muzică", a spus Smiley după ce și-a mărit echipa cu Gabi Burduja.

Gabriel Burduja la Vocea României

Gabriel Burduja la Vocea României

Romeo Zaharia (36 de ani) din Vaslui este în prezent actor în Ploiești. Cea mai notabilă performanță muzicală este participarea la Mamaia 97, când a obținut locul  al doilea. Acum este la a doua încercare de-a intra la Vocea României și a reușit cu interpretarea melodiei "Kiss" (Tom Jones/Prince).  Și-a dorit să se întoarcă Loredana și a reușit. "Semeni cu Paul Newman, ai ochii albaștri, ai sex appeal, ai voce puternică, nu ai burtă (...)", i-a spus Loredana. Momentul a fost prilej pentru Loredana (originară din Onești) să-și exerseze dialectul modovenesc. "Am simțit în el faptul că e profesionist" a concluzionat Loredana.

Romeo Zaharia la Vocea Romaniei

Romeo Zaharia la Vocea Romaniei

Câștigătoarea premiului de Interpretare de la Mamaia
și solista de la ARO Brașov nu au convins la Vocea României

Mai mulți laureați ai Festivalului de la Mamaia au participat anul acesta la Vocea României, iar episodul din 2 noiembrie a cuprins câteva nume. A fost și cazul Alexandrei Cristina Șipoș (17 ani) din București, care în 2012 a obținut Premiul I la interpretare și Premiul Presei. Din păcate, interpretarea ei - "Try" (P!nk) - nu a reușit să întoarcă niciun scaun.

Diana Odeșteanu (44 de ani) din Brașov cântă la Aro Palace și este fata profesorului de la Școala Populară de Artă care l-a învățat pe Horia Brenciu să cânte la pian. Mai mult, mama sa a cântat alături de Loredana. A lăsat muzica deoparte pentru 9 ani, dedicându-se pedagogiei. A revenit pe scenă și are nevoi de notorietate. A cântat "Crazy" (Patsy Cline), însă nu a convins niciun antrenor să se întoarcă.

Vezi componența echipelor de la Vocea României

[tab:Echipa lui Brenciu:]

 1. Andrada Ghiorma
 2. Ana Maria Mirică
 3. Mihai Chițu
 4. Gabriel Kisczuk
 5. Diana Arvinte
 6. Florin Ilinca
 7. Adrian Nour
 8. Ruxandra Măcărescu
 9. Kinga Farkaș
 10. Arpi Torok
 11. Răzvan Răducă
 12. Denisa Moșincat
 13. Florin Timbuc
 14. Ana Maria Bucșă

[tab:Echipa lui Smiley:]

 1. Răzvan Alexa
 2. Gabriel Onilă
 3. Adrian Molnar
 4. Claudia Iuga
 5. Stela Anița
 6. Andrei Hanghiuc
 7. Elena Șălaru
 8. Lucian Frâncu
 9. Valentin Câmpeanu
 10. Iolanda Moldoveanu
 11. George Seceleanu
 12. Cosmin Arsene
 13. Nicoleta Țicală
 14. Gabi Burduja

[tab:Echipa Loredanei:]

 1. Aurel Niamțu
 2. Iulia Dumitrache
 3. Ana Kalmar
 4. Muneer Al Obeidii
 5. Alina Păun
 6. Andrei Chermeleu
 7. Claudiu Grosu
 8. Marcela Scripcaru
 9. Florin Mândru
 10. Emilia Dorobanțu
 11. Mihai Băjinaru
 12. Dudu Isabel
 13. Romeo Zaharia
 14. Marius Marin

[tab:Echipa lui Marius Moga:]

 1. Dana Torop
 2. Bogdan Olaru
 3. Sânziana Niculae
 4. Angelo Simonică
 5. Răzvan Pașca
 6. Felix Burdușa
 7. Jovana Milovanovic
 8. Mihai Fărkaș
 9. Elis Opriș
 10. Andrei Loică
 11. Diana Dolcan
 12. Georgia Dascălu
 13. Mădălina Omania
 14. Andi Grasu

[tab:END]

Horia Brenciu: "Sunt 14 oameni care vor veni cu șanse egale. Este un moment frumos pentru un om care produce. Printre cei 14 concurenți, există Vocea României, la mine în echipă."

Smiley: "Echipa mea este - așa cum v-am obișnuit - neobișnuită. Mulți băieți (cred că o să mai facem o dată Corul Vânătorilor)... Anul ăsta Echipa Smiley va lua din nou titlul de Vocea României."

Loredana: "Am reușit să îmi aduc cântăreți din toate generațiile, oameni care puteau să rămână în anonimat din cauza prejudecăților - ba că ești prea în vârstă, ba că ești prea tânăr, ba că ai nu știu ce defect fizic. Mesajul meu echipei mele este că la mine are aloc oricine are talent, emoție și voce, bineînțeles."

Moga: "Am șapte băieți - șapte fete, asta e clar.  Este o echipă echilibrată. Eu zic că cel mai bine osă îmi dau seama cum este echipa mea în clipa când o să ajung cu ei - câte doi - în fața pianului."

Citește mai multe despre Horia BrenciuLoredana GrozaMarius MogaSmiley
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Matteo a lansat "Panama" - VIDEOCLIP

Dansatori profesioniști, multă energie, culoare și bună dispoziție, acestea sunt elementele ce definesc noul videoclip Matteo, "Panama". Pentru regia și...

Închide