Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Vocea României: Marius Marin câștigă duelul cu Marcela Scripcaru

Loredana merge mai departe în concursul Vocea României cu Marius Marin, pe care l-a ales în urma duelului cu Marcela Scripcaru, care părăsește competiția muzicală.
Marius Marin merge în live-uri la Vocea României

Marius Marin merge în live-uri la Vocea României

Ultima ediție de dueluri de la Vocea României a început cu doi concurenți din echipa Loredanei. Marius Marin (33 de ani) din Slobozia cântă de obicei la petreceri, iar Marcela Scripcaru (24 de ani) a venit de peste Prut să studieze la Conservator. Marcela s-a evidențiat "Queen of The Night", în timp ce Marius a întors scaunul Loredanei cu "She" (Elvis Costello).

Duelul dintre Marcela Scripcaru și Marius Marin s-a desfășurat pe "Tonight" (Reamonn), o piesă pentru voce masculină. Marcela a dat valoare duetului, urcând spre final, pe acute, după cum a observat și Marius Moga. Colegul acestuia, Randi a fost de părere că participanta la Vocea României a fost mult mai credibilă. "Ea dădea totul, era implicată", a fost și senzația lui Smiley, care l-a văzut mai rezervat în interpretare pe Marius Marin.

"Ați cântat frumos, ați transmis emoție. Tu Marcela, te-ai depășit și ai trecut peste toate problemele pe care le-ai avut și ai reușit să strălucești. Și la propriu și la figurat. Marius, ai protejat-o, s-a văzut că aveți o relație frumoasă. Îmi place foarte când există generozitatea asta pe scenă și între colegi", a apreciat Loredana duetul celor doi concurenți.

Duel la Vocea României: Marcela Scripcaru și Marius Marin

Duel la Vocea României: Marcela Scripcaru și Marius Marin

Revenind la momentul audițiilor, Marius Marin era sigur că o va emoționa pe diva pop. Acest lucru s-a repetat și cu prilejul duelului. În final, Loredana l-a ales pe Marius Marin, iar Marcela a ieșit din concurs, nefiind salvată de niciun alt antrenor.

"L-am ales pe Marius pentru că are o lejeritate atunci când cântă și sunt convinsă că publicul feminin va fi alături de Marius pentru că are acel ceva, poate și asemănănarea lui cu Gerard Butler, vocea lui puțin guturală îl fac să fie un candidat periculos în competiție", și-a justificat Loredana alegerea făcută.

"Nu cântatul a fost emoționant, ci momentul de după", a spus Marius Marin, recunoscând că este o persoană destul de sensibilă.

Urmărește duetul Marcela Scripcaru - Marius Marin pe "Tonight" (Reamonn)

Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României citind știrile InfoMusic.ro. Situația echipelor cu toți concurenții calificați după ultimul episod de dueluri și probele de la Cântecul Decisiv poate fi găsită în aici.

Citește mai multe despre Loredana GrozaMarius Marin
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Videoclip nou de la Kings Of Leon - Beautiful War

Trupa Kings Of Leon a lansat videoclipul pentru Beautiful War, cel de-al treilea single extras de pe albumul "Mechanical Bull"....

Închide