Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Virgil Ianțu a lansat un nou clip, "Ce bine că ești" - Lyric Video

Virgil Ianțu a reorchestrat cunoscuta melodie a lui Nicu Alifantis, "Ce bine că ești", într-o versiune de jazz / swing, potrivit pentru o toamnă melancolică. Piesa beneficiază de un lyric video și este primul single extras de pe albumul "Ieri și azi".
Virgil Ianțu

Virgil Ianțu

Virgil Ianțu a reorchestrat cunoscuta melodie a lui Nicu Alifantis, "Ce bine că ești", într-o versiune de jazz / swing, potrivit pentru o toamnă melancolică. Piesa beneficiază de un lyric video și este primul single extras de pe albumul "Ieri și azi", pentru care Virgil Ianțu urmează să lanseze un videoclip luna viitoare, semnat de Anthony Icuagu.

Albumul "Ieri si azi" reprezintă o colecție de piese românești reprezentative pentru generații diferite de muzică și reorchestrate într-o manieră swing, un sound complet nou și accesibil publicului larg. Pentru reorchestrarea melodiilor, Virgil Ianțu a lucrat cu George Natsis.

""Ieri si azi" este o piesă la care o iubesc foarte mult. Este scrisă și cântată în original de un om la care țin enorm, care m-a ajutat în viață și care a bucurat multe suflete de-a lungul timpului, inclusiv pe al meu. Având în vedere că nu a auzit piesa în această nouă variantă, sper că atunci când o va asculta, un mic zâmbet să ajungă și acolo în sufletul lui, mai ales că în acest moment, are mare nevoie de el.

Există muzică frumoasă românească, gata scrisă pentru a fi cântată și a fost cântată. Am început cu trecutul și am ajuns în prezent. Reorchestrațiile și interpretarea au, din punctul meu de vedere, haz, iar dorința mea este să ne bucurăm de piese românești apărute în perioade diferite, pe care le iubim, dar care poate că ne lipsesc în ultima vreme.

"Sper ca acest album, atunci cand se va lansa si il veti asculta, sa va placa si sa ajunga exact acolo unde i-am stabilit eu destinatia. Destinație spre care toți iubitorii de muzică bună ar trebui să se îndrepte", a declarat Virgil Ianțu.

Virgil Ianțu - "Ce bine că ești" - Lyric Video

Citește mai multe despre Virgil Iantu
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
London Grammar a lansat "Nightcall" - VIDEOCLIP

London Grammar a lansat videoclipul noului single "Nightcall". Piesa este un cover după Kavinsky, soundtrack al filmului "Drive". Melodia va...

Închide