Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie

Clip nou, Viky Red feat. Ellie White - "Vânzător de lumină" - VIDEOCLIP

Colaborarea dintre Viky Red și Ellie White se bucură acum și de un videoclip pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Pentru realizarea melodiei, Viky Red a colaborat cu solistul trupei Voltaj, Călin Goia, care semnează versurile.
Secvență Viky Red feat. Ellie White -

Secvență Viky Red feat. Ellie White - "Vânzător de lumină"

Viky Red și Ellie White au lansat videoclipul noului single "Vânzător de lumină" în regia lui M. Khaled. Melodia de iubire are o semnificație importantă pentru cei doi artiști, care sunt pur și simplu îndrăgostiți de ea. Clipul emoționant este produs de Fonogram Studios, care a colaborat cu nume precum Robin And The Backstabbers, Super ED și Stema.

Este una dintre cele mai frumoase piese de dragoste pe care le-am cântat până acum. Versurile sunt încărcate de mesaje în care se vor regăsi toți cei care iubesc, indiferent de vârsta lor, iar aceștia trebuie să știe că dragostea este lumina care ne ghidează în viață, indiferent de greutățile prin care trecem. M-a bucurat propunerea lui Viky Red de a cânta împreună, a declarat Ellie White.

După "Miroase a dragoste de-o vară" am simțit nevoia să vin cu o melodie despre dragostea adevărată. Sunt un tip sentimental, îmi place să iubesc și să cânt despre iubire. Am pus mult suflet în "Vânzător de lumină", tocmai pentru că mi-am dorit ca această compoziție să ilustreze cât mai bine trăirile unui om îndrăgostit. Mă bucură colaborarea cu Ellie White și consider că este esențial ca ascultătorii să și citească iubirea, nu doar să o asculte, a precizat Viky Red.

VIDEOCLIP: Viky Red feat. Ellie White - "Vânzător de lumină"

Citește mai multe despre Ellie WhiteViky Red
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Gilmour lucrează la un nou album după o pauză de 7 ani

David Gilmour a început să lucreze la cel de-al patrulea album solo alături de David Crosby și Graham Nash. Noul...

Închide