Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

U2 - "Ordinary Love" - LYRIC VIDEO

U2 a lansat primul single după o pauză de 3 ani. "Ordinary Love", soundtrack al viitorului film biografic despre Nelson Mandela, este promovat prin intermediul unui lyric video realizat de Oliver Jeffers.

Publicat

pe

U2 - "Ordinary Love" - Lyric Video
U2 - "Ordinary Love" - Lyric Video

U2 a înregistrat noul single "Ordinary Love" pentru soundtrack-ul noului film ce prezintă viața lui Nelson Mandela, intitulat "Mandela: Long Walk To Freedom". Scenariul a fost realizat pe baza autobiografiei cu același nume, publicată în 1994. În rolul principal îl vedem pe actorul Idris Elba, care s-a remarcat în filmul "Luther" și serialul "The Wire". Filmul a fost prezentat în premieră în Statele Unite la Festivalul de Film Mill Valley, pe 9 octombrie. Începând cu ianuarie 2014, acesta va ajunge și în cinematografele europene.

Apariția unui nou album U2 se apropie cu pași repezi, recent basistul Adam Clayton mărturisind că sunt nerăbdători să finalizeze materialul până la sfârșitul lunii noiembrie. Acesta va fi primul disc de la "No Line On The Horizon" din 2009, iar membrii formației își doresc ca toate cele 12 melodii să fie perfecte. Dacă totul se desfășoară conform planului, vom asculta noul album U2 de Crăciun. Potrivit basistului, sound-ul discului va aduce aminte de cum suna trupa la început de carieră, dar și de maturitatea acumulată în cei 10 ani de activitate muzicală. În același timp, zvonurile spun că Danger Mouse se ocupă de mixajul albumului și că tracklistul va include o colaborare cu solistul de la Coldplay, Chris Martin.

Ultimul album U2, intitulat "No Line on the Horizon" a fost lansat în luna februarie 2009 și a debutat pe locul 1 în topurile muzicale din peste 30 de țări. Cu toatea acestea trupa a fost dezamagita de vânzarile foarte slabe, discul reușind să înregistreze doar 5 milioane de unități vândute.

U2 a luat naștere în 1975 în Dublin, Irlanda și are in palmares 22 de premii Grammy si peste 150 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În 2005 U2 a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame iar revista Rolling Stone i-a clasat pe locul 22 în topul "100 Greatest Artists of All Time" (cel mai bun artist din toate timpurile).

U2 - "Ordinary Love" - LYRIC VIDEO

Trending