Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Theory of Mind lansează albumul de debut

Theory of Mind lansează primul album din carieră în cadrul unui concert ce va avea loc pe 16 noiembrie în Club Control. Activitatea trupei a început în februarie 2013, stilul muzical abordat fiind post-rock, psihedelic, ce îmbină genul dream pop cu muzica experimentală.

Publicat

pe

Theory of Mind

Theory of Mind este poate cel mai interesant proiect muzical lansat în acest an pe piața muzicală. Formația îi are în componență pe Vladimir Bosînceanu (voce, chitară, compoziții), Andrei Bosîceanu (bass), Alex Cos (chitară) și Tudor Bilt (tobe), publicul având ocazia să asculte până în prezent trei single-uri - "Brown Eyes", "Under the Sea" și "Human Eyes". Originară din Cluj-Napoca, trupa caută prin muzica pe care o creează "un răspuns la aglomerația muzicii contemporane, la tipare bătătorite". 

După câteva reprezentaţii în oraşe precum Cluj-Napoca şi Timişoara, Theory of Mind a fost invitată de membrii formației Robin and the Backstabbers pentru a cânta în deschiderea concertului de la Teatrul de Vară Herăstrău, pentru ca mai apoi să fie parte din line-up-ul Electric Castle Festival desfăşurat la castelul Bánffy. Anul acesta, trupa a cântat la Peninsula de la Cluj și la FânFest Roşia Montană.

"I-am vazut prima oară anul acesta, la Peninsula, și trebuie să recunosc că am rămas mască. Nu îmi venea să cred că Theory of Mind este o trupă de români, debutanți, și că sună atât de bine. Nu mă așteptam să aud vreodată în România o trupă care să aibă o asemenea abordare stilistică" - Adrian Despot, Vița de Vie.

Albumul de debut, ce poartă numele trupei, va fi lansat pe 16 noiembrie în Club Control.

"Albumul acesta este suma dintre o suferință mai veche și o dragoste nouă", mărturisește Vladimir Bosînceanu, liderul și cel care compune piesele Theory of Mind.

În deschiderea concertului din Control va cânta trupa Pinholes, din Iași.

Theory of Mind - "Human Eyes"

Trending