Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Taxi - "Tăcerea din ochi", videoclip nou alături de Mihaela Rădulescu

Cu ocazia Zilei Internaționale pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor, Taxi a lansat videoclipul piesei "Tăcerea din ochi", ce o are ca protagonistă pe Mihaela Rădulescu. Alături de ea apar actorii Victor Petcu, Alexandra Ioniță, rolurile copiilor fiind interpretate de Robert Albu și Luca Preoteasa. Clipul a fost regizat de Iulia Lumânare, avându-l ca director de imagine pe Tudor Panduru.
Mihaela Rădulescu în noul videoclip Taxi,

Mihaela Rădulescu în noul videoclip Taxi, "Tăcerea din ochi"

Taxi - "Tăcerea din ochi" este mai mult decât un videoclip și un single nou. Mesajul transmis prin versuri trece dincolo de o simplă lansare, melodia fiind pusă în slujba unui mișcări sociale de stopare a violenței împotriva femeilor. Clipul oferă, de altfel, un suport vizual pentru promovarea site-ului www.tacereadinochi.ro , dedicat femeilor din România abuzate fizic și psihic. În susținerea proiectului s-au implicat oameni de televiziune și actori precum Mihaela Rădulescu, Victor Petcu, Alexandra Ioniță, Robert Albu și Luca Preoteasa.

"Trupa Taxi îi mulțumește Mihaelei Rădulescu pentru sprijinul necondiționat și implicarea totală în proiect. Taxi mulțumește totodată programatorului Aurelian Apostol, psihoterapeutului Andreea Popescu, avocatului Cristian Bărcan și tuturor organizațiilor neguvernamentale și publicațiilor care susțin acest demers." - Taxi

Taxi - "Tăcerea din ochi"

Violența împotriva femeilor a fost un subiect mediatizat anul acesta, printre cazurile care au ținut titlurile ziarelor fiind cel al Alexandrei Stan. După ce a fost bătută de managerul său, artista s-a implicat într-o campanie împotriva violenței domestice. Aceasta se intitulează "Nu bate! Mai bine cântă!" și încurajează victimele abuzului verbal și fizic să ceară un ordin de protecție.

"M-am implicat într-o campanie împotriva violenţei în familie şi voi spune ori de câte ori am ocazia “Nu bate! Mai bine cântă!” alături de “Cere un ordin de protecţie!”. Îmi doresc ca acest proiect să aibă ca efect creşterea numărului de persoane care spun NU violenţei, care cer ajutorul şi solicită un ordin de protecţie. Aceasta este principala mea concluzie după incidentul de acum câteva luni. Nu toleraţi astfel de situaţii! Nu aveţi de ce să vă fie ruşine, iar tăcerea în aceste situaţii nu este de aur" – Alexandra Stan - www.maibinecanta.ro

Pentru mai multe detalii despre campania "Nu bate! Mai bine cântă!" puteți citi un articol anterior.

Citește mai multe despre TAXI
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii American Music Awards 2013: Rihanna distinsă cu Icon Award

Câștigătorii MTV American Music Awards 2013 (AMA) au fost anunțați în cadrul galei ce a avut loc pe 24 noiembrie...

Închide