Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Taxi - "Tăcerea din ochi", videoclip nou alături de Mihaela Rădulescu

Cu ocazia Zilei Internaționale pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor, Taxi a lansat videoclipul piesei "Tăcerea din ochi", ce o are ca protagonistă pe Mihaela Rădulescu. Alături de ea apar actorii Victor Petcu, Alexandra Ioniță, rolurile copiilor fiind interpretate de Robert Albu și Luca Preoteasa. Clipul a fost regizat de Iulia Lumânare, avându-l ca director de imagine pe Tudor Panduru.

Publicat

pe

Mihaela Rădulescu în noul videoclip Taxi, "Tăcerea din ochi"
Mihaela Rădulescu în noul videoclip Taxi, "Tăcerea din ochi"

Taxi - "Tăcerea din ochi" este mai mult decât un videoclip și un single nou. Mesajul transmis prin versuri trece dincolo de o simplă lansare, melodia fiind pusă în slujba unui mișcări sociale de stopare a violenței împotriva femeilor. Clipul oferă, de altfel, un suport vizual pentru promovarea site-ului www.tacereadinochi.ro , dedicat femeilor din România abuzate fizic și psihic. În susținerea proiectului s-au implicat oameni de televiziune și actori precum Mihaela Rădulescu, Victor Petcu, Alexandra Ioniță, Robert Albu și Luca Preoteasa.

"Trupa Taxi îi mulțumește Mihaelei Rădulescu pentru sprijinul necondiționat și implicarea totală în proiect. Taxi mulțumește totodată programatorului Aurelian Apostol, psihoterapeutului Andreea Popescu, avocatului Cristian Bărcan și tuturor organizațiilor neguvernamentale și publicațiilor care susțin acest demers." - Taxi

Taxi - "Tăcerea din ochi"

Violența împotriva femeilor a fost un subiect mediatizat anul acesta, printre cazurile care au ținut titlurile ziarelor fiind cel al Alexandrei Stan. După ce a fost bătută de managerul său, artista s-a implicat într-o campanie împotriva violenței domestice. Aceasta se intitulează "Nu bate! Mai bine cântă!" și încurajează victimele abuzului verbal și fizic să ceară un ordin de protecție.

"M-am implicat într-o campanie împotriva violenţei în familie şi voi spune ori de câte ori am ocazia “Nu bate! Mai bine cântă!” alături de “Cere un ordin de protecţie!”. Îmi doresc ca acest proiect să aibă ca efect creşterea numărului de persoane care spun NU violenţei, care cer ajutorul şi solicită un ordin de protecţie. Aceasta este principala mea concluzie după incidentul de acum câteva luni. Nu toleraţi astfel de situaţii! Nu aveţi de ce să vă fie ruşine, iar tăcerea în aceste situaţii nu este de aur" – Alexandra Stan - www.maibinecanta.ro

Pentru mai multe detalii despre campania "Nu bate! Mai bine cântă!" puteți citi un articol anterior.

Concerte & turnee

VAMA, Irina Rimes, TAXI, Luna Amară cânta la festivalul caritabil "Livada cu stele" - PROGRAM

Prima ediție a festivalului caritabil "Livada cu stele" va avea loc în perioada 1-3 septembrie la Nucșoara, Argeș. "Livada cu stele" nu este doar un festival de muzică, ci și o platformă de solidaritate între artiști, public și comunitate. Profitul obținut din vânzarea biletelor va fi direcționat către construcția Grădiniței Casa Bună, un loc unde copiii defavorizați social din Ferentari, București, pot învăța și unde să își construiască drumul în viață.

Publicat

pe

Irina Rimes / Tudor Chirilă (VAMA)
Irina Rimes / Tudor Chirilă (VAMA) │ FOTO: capturi YouTube

Prin intermediul festivalului, oamenii pot descoperi magia satului Nucșoara în timp ce susțin cauza și se bucură de 3 zile de muzică. Artiști și trupe precum VAMA, Luna Amară, TAXI, Ada Milea, Mădălina Pavăl Orchestra, Luiza Zan, Dora Gaitanovici, Delta Pe Obraz, Cristina Lupu, EYEDROPS, Soul Serenade, Rockabella, Ana Coman, Leyah, Pixar Stelar, DJ Marinov, Stema, Blană Bombă s-au alăturat deja cauzei. Va fi un festival plin de muzică bună, pe lângă zecile de activități în aer liber, ateliere, dezbateri și momente speciale ce au fost pregătite pentru participanți.

"Noi, cei de la Casa Bună, ne luptăm pentru copiii chinuiți de sărăcie, de indiferența unor autorități sau de abuzurile din partea propriilor familii. Pentru ei visăm la tot felul de minunății, pentru ei ne străduim și facem lucrurile să se întâmple. Așa am ajuns, cu ajutorul oamenilor buni, să facem meditații constant cu sute de copii, să construim o cabană cu observator astronomic și să pregătim tabere pentru cei care altfel nu ar avea nicio șansă să iasă din ghetou. Acum visăm să facem un festival de muzică care să ne ajute să facem mai mult bine în jur", a declarat Valeriu Nicolae, Fondator Asociația Casa Bună.

Program "Livada cu stele":

Vineri, 1 septembrie

 • Stema
 • Ada Milea
 • Ana Coman
 • Taxi
 • Rockabella
 • Mădălina Pavăl Orchestra
 • Luna Amară

Sâmbătă, 2 septembrie

 • Soul Serenade
 • Leyah
 • Luiza Zan
 • Delta pe Obraz
 • Dora Gaitanovici
 • Vama
 • Dan Amariei DJ set

Duminică, 3 septembrie

 • Blană Bombă
 • Cristina Lupu
 • Eyedrops
 • EMAA
 • Irina Rimes
 • DJ Marinov
 • Pixar Stelar DJ Set

Alte activități din cadrul festivalului: ateliere creative și vocaționale pentru copii, ateliere meșteșuguri populare, experiențe culturale și gastronomice locale, tururi ghidate în natură (de observare a florei și faunei, a obiectivelor naturale din zonă etc.), plimbări cu bicicleta, cros copii și adulți, escaladă și multe alte activități sportive, observare astronomică, dezbateri.

Despre Casa Bună

Casa Bună este o asociație care își dorește să îndrume și să ajute cât mai mulți copii din mediile defavorizate. Totul a început cu dorința ca toți copiii să aibă acces la o educație completă, dar și de perfecționare. Cu ajutorul voluntarilor, au fost create programe precum Grădinița de Sâmbătă, Duminica la Casa Bună, Lecțiile Online sau Taberele Casa Bună.

Un alt obiectiv a fost să le ofere celor mici o viață sănătoasă, pentru că în mediile defavorizate vizitele regulate la medic și calitatea hranei au mult de suferit. Copiii beneficiază de controale medicale regulate, vizite stomatologice sau controale pediatrice, cu ajutorul Casa Bună, cu sprijinul Regina Maria.

În 2022, peste 400 de copii au primit sprijin educațional, medical, vocațional și pentru o viață decentă. Au fost alături de asociație 433 de voluntari, 3284 donatori individuali și 194 de companii. Cu ajutorul acestora, planurile s-au transformat în bucurii pentru peste 200 de familii din mai multe comunități din țară - din București (Ferentari și Jilava), Argeș (Nucșoara, Lerești, Câmpulung) și Brașov (Sânpetru).

Prețuri bilete festival "Livada cu stele" 2023

 • Biletele se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 100 de lei. De asemenea, sunt disponibile opțiuni de camping în zonă special amenajată. Pentru mai multe detalii despre bilete și camping, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.
Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending