Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Steven Tyler va lansa un album solo cu influențe electro

Steven Tyler pregătește lansarea primului său album solo. Materialul discografic va avea un sound diferit de ceea ce a lansat Aerosmith până acum, Tyler mărturisind că este un mare fan Skrillex și că își dorește ca noile piese să aibă un vibe electro.

Publicat

pe

Steven Tyler
Steven Tyler │ FOTO: www.hawaiireporter.com

Steven Tyler are planuri mari pentru 2014. Într-un interviu acordat recent revistei Rolling Stone, solistul Aerosmith a declarat că își dorește un album solo care să sune complet diferit de ceea ce a lansat pe piață până acum.

"Joe (Perry) a lansat 4 albume solo. Am un fel de mâncărime care mă face să vreau și eu un material solo. Și mâncărimea asta îmi spune să fac ceva complet diferit comparativ cu ce am compus alături de Aerosmith. Inima mea mă direcționează către lucruri mai ciudate, experimente ce nu cred că ar fi pe gustul Aerosmith. Mă simt atras de muzica electronică", a povestit Steven Tyler.

În ce privește colaborările de pe acest viitor album solo, artistul mărturisește că îi place foarte mult Skrillex și că de curând a avut o întâlnire cu producătorul canadian de muzică house Deadmau5.

"Sunt un mare fan Skrillex. În plus, am luat masa recent cu Deadmau5, care are niște idei incredibile. E un singur om, el produce toți banii și a reușit să conducă o afacere extrem de profitabilă. Știe în ce direcție să insiste și e absolut ireal ceea ce reușește să facă. Vreau să explorez noi teritorii și chiar sunt dispus să-mi asum niște riscuri cu acest proiect solo."

Pe lista priorităților în perioada următoare vor fi, așadar, piesele pentru albumul său solo, pe care speră să le finalizeze cândva în "ianuarie, februarie, martie, anul viitor". Cu toate acestea, Steven Tyler spune că Aerosmith rămâne în continuare în preajma sa

"Trupa va cânta în continuare. Aerosmith va fi întotdeauna prin preajmă. Simt că formația nu a fost niciodată într-o formă mai bună. Am totuși această mâncărime - și știu unde trebuie scărpinat"

Steven Tyler a lansat până în prezent 3 single-uri solo: "I Love Trash" (1998), "Love Lives" (2010) și "(It) Feels So Good" (2011). Recent, solistul Aerosmith a dezvăluit că a colaborat cu PSY pentru o melodie ce ar putea fi inclusă pe acest nou disc solo.

Steven Tyler - "(It) Feels So Good"

Comentează

Trending