Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Stela Anița și Andrei Chermeleu au câștigat duelurile la Vocea României - VIDEO

Perechea soliștilor din trupa Colors in Stereo a depășit etapa duelurilor, mergând mai departe în live-urile de la Vocea României. Stela Anița și Andrei Chermeleu au concurat în echipe diferite, pregătirea lor muzicală spunându-și cuvântul în ediția difuzată pe 16 noiembrie.
Stela Anița în duel la Vocea României

Stela Anița în duel la Vocea României

Stela Anița și Andrei Chermeleu au fost primiți la Vocea României în cea de-a treia rundă de audiții. Soliștii Colors in Stereo au fost atunci singurii care au reușit să întoarcă toate cele patru scaune. Stela a continuat alături de Smiley, iar Andrei a ales-o pe Loredana.

De trei ani, cei doi formează un cuplu, iar pe scenă au avut numeroase duete muzicale. La Vocea României însă, duetele au consecințe de duel, cei doi păstrându-și microfoanele pentru etapa de live-uri. Dacă Andrei Chermeleu a câștigat fără emoții în fața tinerei Alina Păun, Stela a avut parte de o provocare plină de emoții. Concurentul său, Andrei Hanghiuc a compensat mai slaba pregătire muzicală prin neprevăzut și lipsa inhibițiilor. Chiar dacă a pierdut în fața Stelei, Hanghiuc a căzut în plasa de salvare a lui Horia Brenciu.

Duel în echipa lui Loredanei: Andrei Chermeleu versus Alina Păun

Alina Păun a încheiat cel de-al doilea pluton de pretendenți la trofeul Vocea României 2013, cucerind-o pe Loredana cu interpretarea piesei “One And Only”. Din cei 17 ani împliniți, are 10 de experiență. Andrei Chermeleu este solist profesionist, iar coverurile sunt precum sarcinile de serviciu. Loredana i-a pus la încercare pe duetul "Suddenly', interpretat de Olivia Newton-John și Cliff Richard.

Andrei Chermeleu și Alina Păun în duel la Vocea României

Andrei Chermeleu și Alina Păun în duel la Vocea României

"Aveți cele mai compatibile voci de până acum, la refren", le-a spus Marius Moga. "Ați vrut să cântați această melodie, nu să câștigați un concurs. A fost superb", a declarat Cornel Ilie, solistul trupei Vunk venit în ajutorul Loredanei. Diva i-a întărit ideea: "Cel mai emoționant duel al serii. Nu a fost duel, a fost poezie."

Loredana l-a ales pe Andrei Chermeleu, Alina Păun părăsind concursul de la ProTV. "Nu am putut să o mai țin în echipa mea, pentru că Andrei mi se pare mult mai versatil", a justificat cântăreața alegerea prin care vrea să se apropie de trofeul Vocea României.

Duel în echipa lui Smiley: Stela Anița versus Andrei Hanghiuc

Stela Anița și Andrei Hanghiuc în duel la Vocea României

Stela Anița și Andrei Hanghiuc în duel la Vocea României

Piesa "Beneath Your Beautiful" (Labrinth feat. Emeli Sandé) a fost suportul unuia dintre cele mai reușite duete/dueluri al serii. Stela Anița (30 de ani) - vocea din Colors in Stereo a întâlnit antrenorul de tenis, Andrei Hanghiuc. Doar ce ieșise din sfera emoțiilor pentru iubitul ei, Andrei Chermeleu, care concurase anterior, când un nou val a luat-o în stăpânire. A fost ușor surprinsă de Andrei Hanghiuc, care a apelat la tot arsenalul său. Că așa e în tenis :) Ca o lovitură cu reverul ce trimite mingea într-o zonă neacoperită de celălalt jucător, Andrei a îngenuncheat și intimidat-o prin gesturi pe Stela. "O îngenunchere, câteodată, sau o mișcare inteligent făcută, cu suflet, poate transmite mai mult decât orice acută" i-a spus Horia Brenciu. "Andrei mi se pare total. Faptul că ai atâta patimă și pasiune și îți dai sufletul, ți-l pui în fața noastră fără nicio rușine, fără nicio teamă că vei fi judecat, mie mi se pare incredibil" a remarcat Loredana.

Stela Anița și Andrei Hanghiuc în duel la Vocea României

Stela Anița și Andrei Hanghiuc în duel la Vocea României

"Andrei reprezintă elementul principal pentru care există artiști mari. Dacă îl dezbrăcai, el era tot numai un suflet. Și pentru faptul că nu are niciun background muzical, este argint viu, este aur masiv. În partea cealaltă, Stela îți meriți numele, într-adevăr te-am simțit că putea să faci mai bine. Știi când? După ce s-a lăsat el în genunchi, ai avut un moment de improvizație. Dar atunci emoția ta a fost atât de mare că nu ai mai știut ce să faci. Și ai făcut o chestie firavă." a analizat Horia Brenciu.

"Ați transmis foarte multă emoție, v-ați exteriorizat foarte frumos", le-a zis Smiley celor doi concurenți. "Andrei mai are de muncit, Stela e pachetul complet", a fost decizia lui Smiley, care vede în solista Colors in Stereo viitoarea câștigătoare a sezonului. Stela Anița este din București și cântă la modul profesionist, impunându-se pe scena românească până la un anumit nivel. Vocea României îi aduce acum notorietatea necesară recunoașterii talentului. În trecut, ea a cântat backing vocals pentru Sanda Ladoși la Eurovision, a colaborat cu trupa Sistem în cazul pieselor “Never” și “Soare”. A fost difuzată la radio alături de DJ Andi cu melodiile “Freedom” și “Hapiness”, sau alături de Matteo cu “Push It”.

Brenciu și Moga și l-au dorit pe Andrei Hanghiuc în propriile echipe. Concurentul va evalua în etapa următoare în echipa lui Horia.

Urmărește duetul Stelei Anița cu Andrei Hanghiuc

Rezultatele confruntărilor din 16 noiembrie pot fi consultate aici. Pe 23 decembrie, ProTV va difuza ultima rundă de confruntări, urmând apoi edițiile live. Mai sunt 16 concurenți care se vor duela în alte 8 duete (câte 3 pentru Brenciu și Loredana și doar câte un duet pentru Moga și Smiley). Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României citind știrile InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre Andrei ChermeleuColors in StereoLoredana GrozaSmileyStella Anița
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Duel artistic provocat de Brenciu la Vocea României: Ana Maria Mirică și Adrian Nour

Cea de-a doua rundă de duete/dueluri de la Vocea României a oferit unul dintre cele mai bune momente artistice din...

Închide