Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ștefan Bănică lansează un nou album, "Love Songs" - Live Acoustic

Ștefan Bănică lansează cel de-al 15-lea disc din carieră. Intitulat "Love Songs", material conține cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul său, în variantă acustică, live.

Publicat

pe

Noul album al lui Ștefan Bănică se adresează în principal doamnelor și domnișoarelor de toate vârstele. Pe "Love Songs" se regăsesc 13 cântece de iubire, atât noi, cât și vechi, selectate din concertele acustice susținute de artist în luna martie de Ziua Femeii, în perioada 2011 - 2013.

Dragostea rămâne, pentru mine, o permanentă sursă de inspirație. Concertele pe care le susținem în fiecare an în luna martie, de Ziua Femeii, reprezintă o excelentă ocazie de a cânta în variantă acustică cele mai frumoase piese de dragoste pe care le-am compus de-a lungul timpului. Prin acest material discografic, înregistrat live, mi-am propus să redau o parte din emoția, căldura și atmosfera create în concertele de acest gen, care îmi oferă posibilitatea reinterpretării unor cântece deja lansate pe albumele mele anterioare. De asemenea, concertele acustice reprezintă o provocare pentru orice muzician. Sper să ascultați cu plăcere acest disc și să vă regăsiți în cântece, a declarat Ștefan Bănică.

Sound-ul albumului este cald, melodiile fiind reinterpretate cu instrumente acustice, cu voci și viori, ceea ce le conferă autenticitate și o sensibilitate deosebită. Noul album "Love Songs" - Live Acoustic va putea fi găsit în magazinele de specialitate, dar și la concertele pe care Ștefan Bănică le va susține în perioada următoare, inclusiv la show-urile sale de Craciun - "Alerg printre stele" - de la Sala Palatului, programate pe 13, 14 și 15 decembrie. Pentru aceste spectacole artistul pregătește momente muzicale de excepție, cu invitați surpriză, dar și o nouă abordare, una modernă și spectaculoasă în ceea ce privește partea de scenografie și proiecție video.

Până la concertele sale tradiționale de Crăciun, Ștefan Bănică va cânta, în premieră de pe noul său album, la ProTV, vineri, 22 noiembrie, în emisiunea "Dansez pentru tine", piesa "Ce e dragostea?". 

Ștefan Bănică - "Love Songs" - Live Acustic - Artwork

Ștefan Bănică - "Love Songs" - Live Acoustic - Artwork

Comentează

Trending