Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sophie Ellis-Bextor a lansat "Young Blood" - AUDIO

Sophie Ellis-Bextor a lansat un nou single, intitulat "Young Blood". Piesa este extrasă de pe noul album al artistei, "Wanderlust", ce va apărea pe piață pe 20 ianuarie 2014.

Publicat

pe

Sophie Ellis Bextor
Sophie Ellis Bextor │ FOTO: www.anyplace.ro

Sophie Ellis-Bextor și-a anunțat întoarcerea în peisajul muzical. După mai bine de doi ani în care a promovat albumul "Make a Scene", a susținut concerte în Sydney și Melbourne și a colaborat cu DJ precum Bob Sinclar și Mathieu Bouthier, artista britanică revine cu cel de-al cincilea material discografic. "Wanderlust" este un proiect de care Ellis-Bextor este extrem de încântată, pentru acest nou disc lucrând cu Ed Harcourt, cântăreț de muzică pop cunoscut pentru albumul "Here Be Monsters".

"Discul numărul 5.Wanderlust. Disponibil pe piață începând cu 20 ianuarie 2014. Sunt extrem de entuziasmată și mândră de rezultat", anunța Sophie Ellis-Bextor pe Twitter în urmă cu câteva săptămâni.

Noul material discografic este unul conceptual, artista dezvăluind într-un interviu că tracklistul ar putea cuprinde 8 piese. În martie 2013 a apărut un demo al unui single nou, intitulat "Young Blood", presa speculând posibilitatea ca melodia să fie extrasă de pe albumul aflat atunci în lucru. Mai târziu această bănuială a fost confirmată, Sophie anunțând că piesa va fi inclusă pe următorul disc. O confirmare în plus este lansarea piesei ca prim single al noului material.

Sophie Ellis-Bextor - "Young Blood"

Într-un interviu acordat recent, Sophie Ellis-Bextor povestea despre semnificația pieselor de pe noul album "Wanderlust", mărturisind că în opinia sa discul este despre explorare și totodată despre sentimentul de apartenență la ceva sau cineva.

"Albumul vorbește despre a hoinări și totodată despre sentimentul pe care îl ai atunci când știi de unde vii și cum să iei cu tine experiențele pe care le-ai trăit. Dorința de a vedea lumea rămâne mereu prezentă."

Sophie Ellis-Bextor a ajuns în atenția industriei muzicale în 2001, odată cu lansarea discului "Read My Lips". Albumul a inclus hituri precum "Murder on the Dancefloor", "Get Over You" și "Music Gets the Best of Me".

Sophie Ellis Bextor - "Wanderlust"

Copertă album "Wanderlust" - Sophie Ellis Bextor

Trending