Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Trupa de heavy metal SnakeyeS prinde glas din România - VIDEO

Cosmin Aioniță, vocea de la 9.7 RICHTER, se alătură basistului spaniol José Pineda, punând bazele trupei de heavy metal, SnakeyeS. Primul lor EP se bucură de un trailer video ce poate fi urmărit pe InfoMusic.
Cosmin Aioniță (9.7 RICHTER), vocea trupei SnakeyeS

Cosmin Aioniță (9.7 RICHTER), vocea trupei SnakeyeS

SnakeyeS a fost pornită inițial ca proiect solo al lui José Pineda, basistul formației spaniole SPHINX. Pineda l-a cunoscut online pe Cosmin Aioniță, solistul de la 9.7 RICHTER, iar lucrurile au evoluat. Împărtășind aceleași gusturi muzicale, cei doi s-au înțeles foarte bine, punând astfel bazele formației de heavy metal. Solistul Cosmin Aioniță va continua în paralel activitatea sa în 9.7 RICHTER.

Anunțul noii trupe SnakeyeS vine imediat după finalizarea procesului de înregistrare a EP-ului de debut "Welcome To The Snake Pit". Materialul include trei melodii compuse de José Pineda și Cosmin Aioniță, fiind produs, mixat și masterizat de José Pineda. Pentru înregistrările de studio, formația a fost completată de chitaristul Justi Bala (în sarcina acestuia căzând solo-urile) și toboșarul Carlos Delgado.

Basistul José Pineda (SPHINX) în trupa SnakeyeS

Basistul José Pineda (SPHINX) în trupa SnakeyeS

SnakeyeS a dezvăluit și coperta discului, care a fost concepută de artistul spaniol Fernando Nanderas. Nanderas s-a ocupat și de logo-ul formației. Discul "Welcome To The Snake Pit" va fi lansat luna aceasta și va beneficia de un videoclip pentru una dintre piese. Materialul va fi disponibil prin intermediul tuturor platformelor de distribuție digitală importante. După EP, în 2014, trupa intenționează să scoată un album full-lenght.

Welcome To The Snake Pit EP Tracklist:

  1. Time of Dismay
  2. Snake Pit
  3. Shadow Warriors
Coperta SnakeyeS - Welcome To The Snake Pit

Coperta SnakeyeS - Welcome To The Snake Pit

Urmărește trailerul SnakeyeS  - Welcome To The Snake Pit

Citește mai multe despre Cosmin Aioniță
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem și Rihanna la filmările videoclipului "The Monster" - FOTO

Eminem și Rihanna au început filmările pentru videoclipul piesei "The Monster". Informația a fost dezvăluită de rapper, care a publicat...

Închide