Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

SnakeyeS a lansat primul videoclip oficial - "Shadow Warriors"

Cosmin Aioniță, vocea de la 9.7 Richter, se alătură basistului spaniol Jose Pineda, punând bazele trupei de heavy metal, SnakeyeS. Primul lor videoclip poartă numele "Shadow Warriors".
Cosmin Aioniță (9.7 RICHTER), vocea trupei SnakeyeS

Cosmin Aioniță (9.7 RICHTER), vocea trupei SnakeyeS

Trupa SnakeyeS a lansat primul videoclip oficial, intitulat "Shadow Warriors", care poate fi urmărit mai jos. Piesa este inclusă pe EP-ul de debut, "Welcome to the Snake Pit", care conține trei melodii compuse de Jose Pineda și Cosmin Aioniță (9.7 Richter).

"Welcome to the Snake Pit" a fost produs, mixat și masterizat de Pineda iar pentru înregistrările de studio, formația a fost completată de chitaristul Justi Bala (în sarcina acestuia căzând solo-urile) și bateristul Carlos Delgado. Materialul poate fi descărcat de pe Amazon MP3, iTunes, Google Play Music sau Deezer și este disponibil pe următoarele platforme de distribuţie digitală: Juke, Muve Music, VerveLife, MySpace Music, Rhapsody, MediaNet, Xbox Music, Rdio, iHeartRadio, Sony Music Unlimited, Wimp, Gracenote, Shazam, simfy, 7Digital, Nokia, eMusic.

SnakeyeS a fost pornită inițial ca proiect solo al lui Jose Pineda, basistul formației spaniole Sphinx. Pineda l-a cunoscut online pe Cosmin Aioniță, solistul de la 9.7 Richter, iar lucrurile au evoluat. Împărtășind aceleași gusturi muzicale, cei doi s-au înțeles foarte bine, punând astfel bazele formației de heavy metal. Solistul Cosmin Aioniță va continua în paralel activitatea sa în 9.7 Richter. Artwork-ul pentru coperta EP-ului a fost creat de Fernando Nanderas, acelaşi artist care s-a ocupat şi cu design-ul logo-ului SnakeyeS.

Welcome To The Snake Pit EP Tracklist:

  1. Time of Dismay
  2. Snake Pit
  3. Shadow Warriors

SnakeyeS - "Shadow Warriors"

Citește mai multe despre Cosmin Aioniță
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Taxi - "Tăcerea din ochi", videoclip nou alături de Mihaela Rădulescu

Cu ocazia Zilei Internaționale pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor, Taxi a lansat videoclipul piesei "Tăcerea din ochi", ce o are...

Închide