Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

SnakeyeS a lansat primul videoclip oficial - "Shadow Warriors"

Cosmin Aioniță, vocea de la 9.7 Richter, se alătură basistului spaniol Jose Pineda, punând bazele trupei de heavy metal, SnakeyeS. Primul lor videoclip poartă numele "Shadow Warriors".

Publicat

pe

Cosmin Aioniță (9.7 RICHTER), vocea trupei SnakeyeS
Cosmin Aioniță (9.7 RICHTER), vocea trupei SnakeyeS

Trupa SnakeyeS a lansat primul videoclip oficial, intitulat "Shadow Warriors", care poate fi urmărit mai jos. Piesa este inclusă pe EP-ul de debut, "Welcome to the Snake Pit", care conține trei melodii compuse de Jose Pineda și Cosmin Aioniță (9.7 Richter).

"Welcome to the Snake Pit" a fost produs, mixat și masterizat de Pineda iar pentru înregistrările de studio, formația a fost completată de chitaristul Justi Bala (în sarcina acestuia căzând solo-urile) și bateristul Carlos Delgado. Materialul poate fi descărcat de pe Amazon MP3, iTunes, Google Play Music sau Deezer și este disponibil pe următoarele platforme de distribuţie digitală: Juke, Muve Music, VerveLife, MySpace Music, Rhapsody, MediaNet, Xbox Music, Rdio, iHeartRadio, Sony Music Unlimited, Wimp, Gracenote, Shazam, simfy, 7Digital, Nokia, eMusic.

SnakeyeS a fost pornită inițial ca proiect solo al lui Jose Pineda, basistul formației spaniole Sphinx. Pineda l-a cunoscut online pe Cosmin Aioniță, solistul de la 9.7 Richter, iar lucrurile au evoluat. Împărtășind aceleași gusturi muzicale, cei doi s-au înțeles foarte bine, punând astfel bazele formației de heavy metal. Solistul Cosmin Aioniță va continua în paralel activitatea sa în 9.7 Richter. Artwork-ul pentru coperta EP-ului a fost creat de Fernando Nanderas, acelaşi artist care s-a ocupat şi cu design-ul logo-ului SnakeyeS.

Welcome To The Snake Pit EP Tracklist:

  1. Time of Dismay
  2. Snake Pit
  3. Shadow Warriors

SnakeyeS - "Shadow Warriors"

Comentează

Trending