Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Smiley a lansat clipul "Acasă" - VIDEOCLIP

Smiley a lansat videoclipul "Acasă", în regia lui Iulian Moga. Melodia este extrasă de pe noul album, cu același nume, programat să apară oficial pe 21 noiembrie.
Secvență videoclip Smiley -

Secvență videoclip Smiley - "Acasă"

În videoclipul piesei "Acasă", Smiley este plasat în mijlocul unui câmp. Trăgând după el un cărucior, artistul călătorește până ajunge într-o pădure, în dreptul unei construcții, pe care încearcă să o transforme în casa sa. Când lucrurile par să se complice, regizorul Iulian Moga îi aduce în ajutor lui Smiley un magician, iar povestea capătă o nouă dimensiune.

Atât videoclipul, cât și piesa vor stârni nenumărate zâmbete, iar aceasta este o mare bucurie pentru mine. Sper să vă reamintească să visați, să vă facă mai optimiști și mai încrezători în forțele proprii.

M-am bucurat ca un copil să citesc atâtea comentarii frumoase și să descopar sute de mii de oameni curioși să vadă acest videoclip. Am avut o zi frumoasă și vă mulțumesc pentru asta! Vă mulțumesc și că ați dat share pe paginile voastre, că nu ați uitat cât de valoroase sunt lucrurile simple! - a declarat Smiley pe Facebook.

Single -ul promovează noul album al lui Smiley, intitulat la fel, "Acasă". Materialul beneficiază de o lansare în etape, ce pot fi urmărite pe site-ul oficial al artistului. Tot acolo, fanii au posibilitatea de a asculta fragmente din fiecare piesă de pe disc, de a urmări prin live streaming ce se întâmplă în studiourile HaHaHa Production și un mini-serial care spune povestea noului album. "Acasă" se va bucura și de o lansare oficială, programată pentru data de 21 noiembrie.

Întregul album, "Acasă", este o dezlănțuire creativă pentru mine; 17 povești muzicale, care stârnesc trăiri nenumărate, de la bucurie pură, la senzația de libertate, până la nostalgie sau dor, a precizat Smiley.

VIDEOCLIP: Smiley - "Acasă"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bORzlBW5QFU&w=600]

Citește mai multe despre Smiley
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem, desemnat Artistul Anului în cadrul YouTube Music Awards - VIDEO

Eminem a fost desemnat Artistul Anului în cadrul primei ediții a YouTube Music Awards. Gala a avut loc pe 3...

Închide