Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Shintaro din Japonia a fost desemnat cel mai bun DJ din lume

Red Bull Thre3Style și-a desemnat câștigătorul, Shintaro din Japonia fiind numit cel mai bun DJ din lume. În lupta pentru locul 1, printre cei 17 finaliști s-a numărat și românul DJ UNDOO.
DJ Shintaro în finala Red Bull Thre3Style din Japonia, 4 august 2013

DJ Shintaro în finala Red Bull Thre3Style din Japonia, 4 august 2013

Cea mai mare competiție de DJ-ing din lume, Red Bull Thre3Style, s-a încheiat după o finală epuizantă dar fascinantă ce s-a desfășurat la Toronto, timp de 5 nopți. Nu mai puțin de 17 DJ-i au ajuns în finală și au avut battle-uri în fața a mii de fani și a unui juriu compus din nume mari, precum DJ Jazzy Jeff, Kid Koala, Skratch Bastid, Grandtheft si Jess Jubilee. Printre finaliști s-a numărat și românul DJ UNDOO.

DJ Shintaro din Japonia, selectat prin wildcard în ultima zi a competiției, a fost cel care a primit titlul de Campion Mondial la Red Bull Thre3Style, la doar 24 de ani.  

Această victorie înseamnă atât de mult. Cred că va contribui la ascensiunea carierei mele ca DJ și îmi va permite să demonstrez tuturor ce înseamnă de fapt DJ-ing în cultura japoneză, a declarat Shintaro.

În afară de competițiile zilnice, evenimentul a inclus și discuții conduse de câteva dintre cele mai influente figuri ale industriei muzicale. Red Bull Thre3Style a început ca un experiment muzical underground în urmă cu șase ani în Vestul Canadei. În 2010 a intrat pe scena internațională pentru prima dată, schimbând fața modernă a battle-urilor de DJ, iar de atunci a devenit cea mai amplă competiție de acest fel din lume.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

DJ UNDOO a concurat în aceeași grup cu DJ Shintaro, Oli Doboli (Croația) și Eskei83 (Germania). Din păcate, mai departe au mers doar Shintaro și Eskei83. În marea finală fiecare DJ a avut la dispoziție 15 minute pentru un set în care să mixeze cel puțin trei genuri de muzică. Shintaro s-a dovedit a fi de neatins și progresiv în gândire, având un sunet cu adevărat unic. A electrizat masa de oameni și a transformat expresiile juriului în zâmbete, obținând drept urmare și victoria.

Finala Mondială Red Bull Thre3Style 2013

  • Locul 1: Shintaro (Japonia)
  • Locul 2: Byte (Chile)
  • Locul 3: Eskei83 (Germania)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-au pus în vânzare biletele pentru B'ESTFEST Summer Camp 2014

Începând cu ediția următoare, B’ESTFEST Summer Camp 2014 va avea loc într-un cadru complet nou, pe domeniul Palatului Mogoșoaia. Evenimentul...

Închide