Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Roger Waters înregistrează primul album rock după 21 de ani

Roger Waters este hotărât să înregistreze un noul album conceptual de rock. Ar fi primul material de acest fel, pe care artistul îl realizează de la "Amused to Death" din 1992. Însă, Roger Waters nu crede că va susține și un turneu de promovare.

Roger Waters The Wall la Bucuresti pe 28 august 2013

Roger Waters se întoarce în studioul de înregistrări cu piese noi după o pauză de 21 de ani. Artistul a terminat demo-ul viitorului material zilele acestea și consideră că este foarte bine închegat. Materialul este unul conceptual, iar povestea îi are în prim plan pe un bătrân și un copil, care se confruntă cu o serie de crime.

Am terminat demo-ul seara trecută. Are 55 de minute. Sunt piese care se îmbină cu teatrul. Nu vreau să dau prea multe detalii, dar este asemeni unei piese radiofonice. Are caractere care vorbesc unele cu celelalte și un invitat special. Povestea se învârte în jurul unui om bătrân și a unui copil care încearcă să descopere de ce sunt omorâți copiii, a declarat Roger Waters pentru publicația Rolling Stone.

În luna septembrie Roger Waters a încheiat celebrul turneu The Wall, care a ajuns și la București în vara acestui an - Citește recenzia. Turneul mondial s-a desfășurat pe parcursul a 3 ani și a însemnat 219 spectacole. Producția inedită a fost pusă în scenă de o echipă de 180 de persoane. Marele zid a uimit, șocat și impresionat publicul din întreaga lume - Poze concert Roger Waters. Însă, experiența a fost pe cât de interesantă, pe atât de epuizantă pentru Waters. Acesta nu crede că va mai porni într-un nou turneu pentru promovarea viitorului album.

În primul rând nu voi putea realiza o producție care să egaleze "The Wall".  Apoi, trebuie să accept că nu sunt nemuritor și că am 70 de ani. Trebuie să accepți lucrurile astea când te gândești să începi un turneu. Cel mai greu lucru din lume este să te gândești că vei face ceva, iar atunci când chiar faci lucrul respectiv este pur și simplu o recompensă pentru tine, a mai declarat Roger Waters.

Citește mai multe despre Roger Waters
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Cântec de seară" de la We Singing Colors - VIDEOCLIP

We Singing Colors a lansat pe 13 noiembrie, în Control Club, videoclipul celui de-al cincilea single, "Cântec de seară". Melodia...

Închide