Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

ROA a lansat "System Of Sound" - VIDEOCLIP

ROA (Rise of Artificial) a dezvăluit videoclipul noului single "System Of Sound". Piesa este extrasă de pe albumul cu același nume, ce va fi lansat pe 9 noiembrie 2013 în cadrul unui concert ce va avea loc în Colectiv.

Publicat

pe

ROA - "System of Sound" (secvență videoclip)
ROA - "System of Sound" (secvență videoclip)

"A venit momentul să ascultăm și piesa care definește titlul albumului. Videoclipul a fost filmat de echipa Thomas Productions @ Electric Castle Festival și Adrian Anechitoaie în studiourile Audio Trust. Cei care-și vor face prezența pe 9 noiembrie în clubul Colectiv, vor primi cadou un disc cu noul album ROA . Auditie plăcută !"

ROA (Rise Of Artificial) este un proiect fondat de Bogdan Popoiag (UNU’) și Cezar Stanciulescu (Junkyard). Prima piesă ROA, intitulată "Ne place", a fost lansată pe 10 noiembrie 2010 și în doar 3 luni a devenit una dintre cele mai difuzate melodii pe posturile de radio din România, strângând totodată peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube în mai puțin de 6 luni. Până la sfârșitul lunii mai a lui 2011 a fost lansat albumul de debut "Artificial", ce includea 19 piese (cu versiuni în limbile engleză și română). În noiembrie 2011 a apărut "Sonata in A Minor", single însoțit de un videoclip în regia lui Bogdan Popoiag.

În iulie anul trecut, ROA a revenit cu primul single extras de pe următorul album. Intitulat "D-aia", cântecul s-a bucurat de un videoclip inedit, ce a strâns într-un singur loc toţi oamenii importanți pentru trupă: fani, artişti pe care-i simpatizează, regizori, fotografi, prieteni, colaboratori, DJ, oameni de radio, organizatori de evenimente, toţi prinşi în cele mai naturale ipostaze. Au urmat apoi piesele "La Răsărit" și "Pe Pace".

După doi ani și cinci luni de la primul concert ROA, în cadrul căruia a fost lansat albumul "Artificial", a sosit momentul să-l ascultam pe cel de-al doilea. Noul disc se numeste "System Of Sound" și conține 18 track-uri, printre care și piesele: "Sonata In La Minor", "D-aia" sau "La Răsărit". Concertul de lansare a noului album va avea loc sâmbătă, 9 noiembrie, în clubul Colectiv.

ROA - "System Of Sound"

Trending