Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

Rihanna - "What Now" - VIDEOCLIP

Pentru noul single "What Now", Rihanna și-a dorit să realizeze un videoclip "dement", cu un impact vizual puternic care să transmită intensitatea piesei.
Secvență videoclip Rihanna -

Secvență videoclip Rihanna - "What Now"

Urmărește-ne pe

UPDATE: Rihanna a lansat videoclipul "What Now", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.

Rihanna lansează astăzi, 15 noiembrie, noul videoclip "What Now". Până la apariția acestuia puteți urmări un preview. Clipul, regizat de Darren CraigJeff Nicholas și Jonathan Craven de la Uprising Creative, este unul de imagine. Rihanna apare în două ipostaze: îmbrăcată în alb, într-o încăpere albă și îmbrăcată în negru, într-o cameră vopsită în negru. În ambele cazuri look-ul adoptat este unul gotic sau mai bine zis "red carpet goth" așa cum l-a descris artista. Videoclipul ne aduce aminte de "Disturbia" din 2008 întrucât o vedem pe Rihanna într-o stare de "exorcizare" iar efectele vizuale creează o atmosferă ciudată. Filmările au avut loc în Thailanda și au durat 22 de ore - Urmărește Making of "What Now".

"What Now" este compusă de artistă în colaborare cu Olivia Waithe și producătorii melodiei Parker Ighile și Nathan Casselles. Balada este cel de-al cincilea single extras de pe albumul "Unapologetic". Materialul cu numărul șapte a apărut în noiembrie anul trecut și a debutat pe locul 1 în topul Billboard Hot 100, precum și în clasamentele din alte 18 țări. Pentru promovarea discului, Rihanna a pornit în turneul mondial "Diamonds World Tour", pe care l-a încheiat recent. Până acum, artista a mai lansat single-urile "Diamonds""Stay""Pour It Up" și "Right Now".

VIDEOCLIP: Rihanna - "What Now"

PREVIEW: Rihanna - "What Now"

Citește mai multe despre Rihanna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"On Top Of The World" cu Imagine Dragons - VIDEOCLIP

Imagine Dragons au revenit cu un nou videoclip în care mesajul motivațional este susținut de un scenariu piperat cu umor....

Închide