Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer

Rihanna - "What Now" - MAKING OF VIDEO

Cu o zi înainte de lansarea noului videoclip "What Now", Rihanna prezintă un making of video, pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Balada este extrasă de pe albumul "Unapologetic" și a fost compusă de artistă împreună cu Olivia Waithe.
Rihanna -

Rihanna - "What Now" Making Of Video

Urmărește-ne pe

După ce a prezentat câteva fotografii din timpul filmărilor, Rihanna dezvăluie un making of al videoclipului "What Now". Artista mărturisește că și-a dorit să se joace mai mult cu partea vizuală și că rezultatul va fi un clip mai ciudat și "dement". Accentul nu se va pune pe narațiune ci pe starea și atmosfera pe care le transmite piesa. Filmările pentru "What Now" s-au desfășurat în Thailanda și au durat 22 de ore. Regia este semnată de Darren Craig, Jeff Nicholas și Jonathan Craven de la Uprising Creative. Pentru acest clip, Rihanna adoptă un look descris chiar de ea ca "red carpet goth" (gotic pentru covorul roșu). Din cele povestite de echipă în making of, "What Now" va aduce un un pic cu videoclipul "Disturbia" lansat în 2008.

Balada este compusă de artistă în colaborare cu Olivia Waithe și producătorii melodiei Parker Ighile și Nathan Casselles. "What Now" este cel de-al cincilea single extras de pe albumul "Unapologetic". Materialul cu numărul șapte a apărut în noiembrie anul trecut și a debutat pe locul 1 în topul Billboard Hot 100, precum și în clasamentele din alte 18 țări. Pentru promovarea discului, Rihanna a pornit în turneul mondial "Diamonds World Tour", pe care l-a încheiat recent. Până acum, artista a mai lansat single-urile "Diamonds", "Stay", "Pour It Up" și "Right Now".

MAKING OF VIDEO: Rihanna - "What Now"

Citește mai multe despre Rihanna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VH2 a lansat un nou clip, "Schimbă Ceva" - VIDEOCLIP

Trupa VH2 a lansat un nou videoclip intitulat "Schimbă Ceva". Melodia a fost lansată în luna septembrie și este compusă...

Închide