Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Rihanna - "What Now" - MAKING OF VIDEO

Cu o zi înainte de lansarea noului videoclip "What Now", Rihanna prezintă un making of video, pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Balada este extrasă de pe albumul "Unapologetic" și a fost compusă de artistă împreună cu Olivia Waithe.

Publicat

pe

Rihanna - "What Now" Making Of Video
Rihanna - "What Now" Making Of Video

După ce a prezentat câteva fotografii din timpul filmărilor, Rihanna dezvăluie un making of al videoclipului "What Now". Artista mărturisește că și-a dorit să se joace mai mult cu partea vizuală și că rezultatul va fi un clip mai ciudat și "dement". Accentul nu se va pune pe narațiune ci pe starea și atmosfera pe care le transmite piesa. Filmările pentru "What Now" s-au desfășurat în Thailanda și au durat 22 de ore. Regia este semnată de Darren Craig, Jeff Nicholas și Jonathan Craven de la Uprising Creative. Pentru acest clip, Rihanna adoptă un look descris chiar de ea ca "red carpet goth" (gotic pentru covorul roșu). Din cele povestite de echipă în making of, "What Now" va aduce un un pic cu videoclipul "Disturbia" lansat în 2008.

Balada este compusă de artistă în colaborare cu Olivia Waithe și producătorii melodiei Parker Ighile și Nathan Casselles. "What Now" este cel de-al cincilea single extras de pe albumul "Unapologetic". Materialul cu numărul șapte a apărut în noiembrie anul trecut și a debutat pe locul 1 în topul Billboard Hot 100, precum și în clasamentele din alte 18 țări. Pentru promovarea discului, Rihanna a pornit în turneul mondial "Diamonds World Tour", pe care l-a încheiat recent. Până acum, artista a mai lansat single-urile "Diamonds", "Stay", "Pour It Up" și "Right Now".

MAKING OF VIDEO: Rihanna - "What Now"

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending