Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Richie Sambora crede că se va întoarce în trupa Bon Jovi în curând

Richie Sambora a redeschis subiectul lipsei sale din ultimele concerte Bon Jovi. Într-un interviu acordat recent revistei Billboard, artistul a mărturisit că a luat această pauză pentru a-și petrece mai mult timp acasă, alături de familie. Chitaristul a declarat, de asemenea, că se va alătura din nou trupei Bon Jovi cât de curând.

Publicat

pe

Richie Sambora și Jon Bon Jovi
Richie Sambora și Jon Bon Jovi │ FOTO: www.zimbio.com

Lipsa lui Richie Sambora din ultimul turneu Bon Jovi a ridicat multe semne de întrebare. Mulți au crezut că chitaristul este din nou internat într-o clinică de dezalcolizare, însă în urma interviurilor din presă s-a ajuns la concluzia că discuțiile aprinse dintre Sambora și Jon Bon Jovi ar fi fost de fapt factorul declanșator.

Conform aparițiilor din presă, Jon Bon Jovi nu mai dorea ca Richie Sambora să se alăture trupei în turneul de promovare a albumului "What About Now". Motivul ar fi fost banii, așa cum mulți speculaseră. Suma pe care chitaristul Sambora trebuia să o încaseze lunar se ridica la 2 milioane de dolari, la care se adăuga 20% din profitul total al trupei, în timp ce înlocuitorul său, Philip ”Phil X“ Xenidis, este plătit cu doar 10.000 de dolari/lună.

Toate aceste speculații sunt însă înlăturate acum de Richie Sambora, care a mărturisit editorilor Billboard că absența sa din turneul "Because We Can" se datorează nevoii sale de a-și petrece mai mult timp cu familia.

"Sincer vorbind, când am început turneul nu aveam niciun plan în privința următoarelor concerte. Tocmai începusem să-mi petrec mai mult timp cu copilul meu și în momentele respective nu eram tocmai în cea mai bună dispoziție. Am simțit pur și simplu nevoia de a sta acasă."

În ce privește reîntoarcerea alături de colegii săi din Bon Jovi, Richie Sambora este optimist, susținând că reîntregirea formației se va întâmpla cât de curând.

"Da, cred că da, sunt destul de sigur că mă voi întoarce în trupă. Nu cred că activitatea formației se va încheia, nici vorbă de așa ceva", a declarat Richie Sambora.

Richie Sambora, în vârstă de 53 de ani, a pus bazele formației împreună cu Jon Bon Jovi în urmă cu 30 de ani. Trupa a vândut peste 130 de milioane de discuri în întreaga lume și a vizitat peste 50 de țări. Turneul de promovare a noului album Bon Jovi, "What About Now", este încă în plină desfășurare, ultimele concerte urmând să aibă loc în decembrie în Australia.

Bon Jovi - "Because We Can"

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending