Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Richie Sambora crede că se va întoarce în trupa Bon Jovi în curând

Richie Sambora a redeschis subiectul lipsei sale din ultimele concerte Bon Jovi. Într-un interviu acordat recent revistei Billboard, artistul a mărturisit că a luat această pauză pentru a-și petrece mai mult timp acasă, alături de familie. Chitaristul a declarat, de asemenea, că se va alătura din nou trupei Bon Jovi cât de curând.

Publicat

pe

Richie Sambora și Jon Bon Jovi
Richie Sambora și Jon Bon Jovi │ FOTO: www.zimbio.com

Lipsa lui Richie Sambora din ultimul turneu Bon Jovi a ridicat multe semne de întrebare. Mulți au crezut că chitaristul este din nou internat într-o clinică de dezalcolizare, însă în urma interviurilor din presă s-a ajuns la concluzia că discuțiile aprinse dintre Sambora și Jon Bon Jovi ar fi fost de fapt factorul declanșator.

Conform aparițiilor din presă, Jon Bon Jovi nu mai dorea ca Richie Sambora să se alăture trupei în turneul de promovare a albumului "What About Now". Motivul ar fi fost banii, așa cum mulți speculaseră. Suma pe care chitaristul Sambora trebuia să o încaseze lunar se ridica la 2 milioane de dolari, la care se adăuga 20% din profitul total al trupei, în timp ce înlocuitorul său, Philip ”Phil X“ Xenidis, este plătit cu doar 10.000 de dolari/lună.

Toate aceste speculații sunt însă înlăturate acum de Richie Sambora, care a mărturisit editorilor Billboard că absența sa din turneul "Because We Can" se datorează nevoii sale de a-și petrece mai mult timp cu familia.

"Sincer vorbind, când am început turneul nu aveam niciun plan în privința următoarelor concerte. Tocmai începusem să-mi petrec mai mult timp cu copilul meu și în momentele respective nu eram tocmai în cea mai bună dispoziție. Am simțit pur și simplu nevoia de a sta acasă."

În ce privește reîntoarcerea alături de colegii săi din Bon Jovi, Richie Sambora este optimist, susținând că reîntregirea formației se va întâmpla cât de curând.

"Da, cred că da, sunt destul de sigur că mă voi întoarce în trupă. Nu cred că activitatea formației se va încheia, nici vorbă de așa ceva", a declarat Richie Sambora.

Richie Sambora, în vârstă de 53 de ani, a pus bazele formației împreună cu Jon Bon Jovi în urmă cu 30 de ani. Trupa a vândut peste 130 de milioane de discuri în întreaga lume și a vizitat peste 50 de țări. Turneul de promovare a noului album Bon Jovi, "What About Now", este încă în plină desfășurare, ultimele concerte urmând să aibă loc în decembrie în Australia.

Bon Jovi - "Because We Can"

Lifestyle

Trupa Bon Jovi lansează o ediție specială a jocului Monopoly - VIDEO

Bon Jovi împlinește 40 de ani de activitate și cu această ocazie lansează o ediție de colecție a popularului joc de societate Monopoly, prezentând momente importante din cariera rockerilor. Află cât costă și de unde îl poți achiziționa.

Publicat

pe

Concert Bon Jovi pe 21 iulie 2019 în Piața Constituției din București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Bon Jovi a gândit o ediție personalizată a jocului Monopoly care prezintă cariera trupei, printre care miile de concerte susținute în peste 50 de țări, pentru peste 35 de milioane de fani. De la începuturile din Asbury Park până la spectacolele sold-out în orașe din întreaga lume, fanii le pot deține pe toate cu noul joc.

Monopoly Bon Jovi include șase jetoane de colecție - simbolul trupei în formă de inimă și cuțit, zâmbetul din "Have a Nice Day", medalionul "Slippery When Wet", harta New Jersey, statul natal al trupei, Forever Logo și chitara acustică a lui Jon Bon Jovi.

Jocul costă 49,99 de dolari și poate fi comandat pe site-ul oficial al trupei.

Admiratorii Bon Jovi pot sărbători, de asemenea, aniversarea trupei cu un calendar pentru 2024, care conține peste 50 de imagini rare și o poster care înglobează momentele importante din cariera de patru decenii a formației americane.

În luna februarie a acestui an, membrii Bon Jovi au mai bifat o reușită pe lista lor. Videoclipul piesei "Livin' On A Prayer" a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube. Materialul a fost regizat de Wayne Isham și filmat pe 17 septembrie 1986, la Grand Olympic Auditorium din Los Angeles. În ceea ce privește melodia, ea este extrasă de pe albumul "Slippery When Wet" și a dominat topul Billboard Hot 100 timp de patru săptămâni consecutive în februarie și martie 1987.

Citește în continuare

Trending