Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Revenirea trupei GAZ PE FOC prin single-ul "Cât îmi lipseşti" - AUDIO

Cunoscuta formaţie GAZ PE FOC s-a reîntors în peisajul muzical autohton printr-o nouă melodie intitulată "Cât îmi lipseşti". Printre planurile de viitor ale trupei este inclus un concert pe 19 noiembrie în True Club.

Publicat

pe

Trupa GAZ PE FOC: Paul Panait şi Alin Lupşa
Trupa GAZ PE FOC: Paul Panait şi Alin Lupşa

GAZ PE FOC înseamnă Paul Panait (voce, chitară) şi Alin Lupşa (voce, claviaturi), iar formula de concert live îi include în acest moment pe Gabriel Bălaşa (percuţii) şi Robert Ardeleanu (bass). Reîntoarcerea în industria muzicală s-a produs pe data de 5 octombrie, iar primul single ales pentru a marca aceasta revenire ("Cât îmi lipseşti") a fost bine primit de fani şi de posturile de televiziune.

Astfel, după o pauză care a durat 13 ani, formaţia care a rămas în memoria colectivă prin creaţii precum "Adio" sau "Spune-mi", a ales să se întoarcă printr-o serie de concerte în manieră acustică. Prima reprezentaţie în noua componenţă a avut loc la Breaza, unde publicul a dovedit faptul că nu a uitat versurile melodiilor, primindu-i cu multă căldură pe cei patru artişti.

GAZ PE FOC - "Adio" VIDEO LIVE @ Breaza

Pe 19 noiembrie, în True Club din Bucureşti, trupa va lansa în mod oficial noul single şi va cânta hit-urile cunoscute într-un concert cu intrare liberă.

"Evenimentul va fi unul deosebit care va include un live cu piese precum 'Lasă-mă să te iubesc', 'Vreau să fiu cu tine', dar vom filma şi videoclipul melodiei 'Cât îmi lipseşti'. Cred cu tărie că noi prin GAZ PE FOC putem aduce muzica adevărată în prim plan", ne-a declarat Paul Panait.

Paul Panait este compozitor, producător şi textier, care a reuşit să atingă succesul internaţional şi în cariera solo în anul 2010 prin compoziţia ''I hate you but I love you", ajungând pe prima poziţie în topuri din Mexic, America, Italia, Spania sau Columbia. Acesta a susţinut numeroase concerte în Europa de-a lungul anilor.

În luna ianuarie, trupa va intra în studio pentru a înregistra şi reorchestra mai multe piese, creaţii noi urmând să fie dezvăluie în curând. Ascultă mai jos prima melodie lansată de GAZ PE FOC după o îndelungată perioadă de absenţă.

GAZ PE FOC - "Cât îmi lipseşti" AUDIO

 

Comentează

Trending