Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

raku și Pavel Stratan au lansat "Luna de pe cer" - LYRIC VIDEO

Colaborarea inedită dintre raku și Pavel Stratan poartă numele "Luna de pe cer". Noul single beneficiază și de un lyric video pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.

Publicat

pe

raku
raku │ FOTO: www.facebook.com

"Uite cât de puțin îi trebuie omului să fie fericit, dar cât de mult îi trebuie să-nțeleagă lucrul ăsta" este mesajul pe care raku și Pavel Stratan încearcă să-l transmită prin versuri pline de umor și ironie. Single-ul "Luna de pe cer" a fost produs de Chill Brothers împreună cu 7Roads Films.

Însă, colaborarea lui raku cu Pavel Stratan iar a dat naștere unor nemulțumiri în rândul fanilor rapper-ului care îl condamnă pentru asocierea cu interpreții catalogați comerciali. Recent, raku a mai colaborat cu CRBL la piesele "Ca la Bombardamente" și "Ușor, Ușor", pe care le-au prezentat în premieră la gala premiilor RMA 2013, de la Brașov - Urmărește prestația.

raku nu a ezitat să răspundă mesajelor negative, pe pagina sa de facebook. Cu toate că ulterior rapperul l-a șters, acesta a fost postat și de Deliric:

piesele cu diverși artiști din mainstream le fac pentru că eu lucrez și cu prietenii și cu alți artiști care abordează diferite genuri muzicale, pentru că îmi place să fac și piese de genul "Ca la bombardamente" sau "Luna de pe cer", piese de radio, piese comerciale, muzică în general, pe lângă ceea ce voi numiți "underground". De la piesele comerciale pe care apar până la "mizerii", "manele", "prostituție" etc. e cale lungă ironicilor." - a scris raku.

LYRIC VIDEO: raku și Pavel Stratan - "Luna de pe cer"

Comentează

Trending