Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Queens Of The Stone Age a lansat "The Vampyre Of Time And Memory" - VIDEOCLIP

Queens Of The Stone Age a dezvăluit videoclipul noului single "The Vampyre Of Time And Memory". Piesa este extrasă de pe albumul "...Like Clockwork", pentru clipul interactiv trupa colaborând cu Kii Arens și Jason Trucco.
Queens of the Stone Age -

Queens of the Stone Age - "The Vampyre of Time and Memory" (secvență videoclip)

"Posibilitatea de a lucra la acest videoclip Queens Of The Stone Age a fost cu adevărat o plăcere artistică. Josh Homme și colegii ne-au oferit cheile creative ale mașinii care ne-a arătat calea...iar Josh are o mașină fantastică. Pe partea de tehnologie, Darknet a fost compania perfectă care să împingă barierele în materie de prezentare a videoclipului. Arta este susținută prin tehnologie, tehnologie prin care se împărtășește o experienă sau o idee. Vampyre folosește toate uneltele disponibile la ora actuală pentru a transmite o trăire plină de semnificații", a declarat regizorul videoclipului "The Vampyre Of Time And Memory", Jason Trucco.

Formaţia Queens Of The Stone Age a revenit anul acesta după o pauză de șase ani cu albumul "...Like Clockwork". Cel de-al șaselea disc al americanilor a fost lansat pe 4 iunie 2013. Liderul trupei, Josh Homme, a dorit un comeback pe măsură astfel ca lista invitatilor de pe acest disc este impresionantă. Fanii pot asculta piese interpretate alături de Dave Grohl (Foo Fighters, ex-Nirvana), Elton John, Trent Reznor (Nine Inch Nails, How To Destroy Angels), Mark Lanegan (Screaming Trees, Mad Season), Nick Oliveri, Jake Shears (The Scissor Sisters), Alex Turner (Arctic Monkeys) și James Lavelle (Unkle).

"Era Vulgaris", ultimul album Queens of the Stone Age a ieșit pe piață în luna aprilie 2007 și a debutat pe locul 14 în clasamentul Billboard 200 din Statele unite. Discul a înregistrat în prima săptănână de la lansare vânzări de peste 52.000 de unități ceea ce a fost un regres în comparație cu “Lullabies to Paralyze” (2005) care s-a vândut în peste 91.000 de discuri.

Queens of the Stone Age - "The Vampyre of Time and Memory"

Tracklist "...Like Clockwork":

  1. Keep Your Eyes Peeled
  2. I Sat By The Ocean
  3. The Vampyre Of Time And Memory
  4. If I Had A Tail
  5. My God Is The Sun
  6. Kalopsia
  7. Fairweather Friends
  8. Smooth Sailing
  9. I Appear Missing
  10. ...Like Clockwork

Citește mai multe despre Queens Of The Stone Age
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chester Bennington (Linkin Park) ne prezintă clipurile sale preferate - VIDEO

Chester Bennington de la Linkin Park a realizat un playlist cu videoclipurile sale preferate. Printre clipurile favorite se numără atât...

Închide