Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Programul pe zile și reguli de acces la festivalul Presa de Rock Bun

Prima ediție a festivalului Presa de Rock Bun va avea loc în perioada 29-30 noiembrie, la House of Parties din incinta Casei Presei Libere. Programul complet, regulile de acces și prețul biletelor le aflați pe InfoMusic.

Publicat

pe

Alternosfera

Prima ediție a festivalului Presa de Rock Bun va avea loc în perioada 29-30 noiembrie, la House of Parties (Piața Presei Libere nr. 1). Festivalul va aduna pe aceeași scenă cele mai iubite trupe ale momentului, trupe devenite clasice și newcomeri promițători.

Pe scena din incinta Casei Presei Libere vor urca 10 trupe în cele două zile de festival. Up to Eleven și Pseudonoise se alătură trupelor deja anunțate – Alternosfera (Republica Moldova), Vița de Vie, Robin and the Backstabbers, Sarmalele Reci, PIMP, Mere, Astero și N.O.R.

Programul complet Presa de Rock Bun:

Vineri, 29 noiembrie
Ora 18.00 – acces
Ora 19.00 – Up to Eleven
Ora 19.30 – N.O.R. (Oradea)
Ora 20.15 – PIMP
Ora 21.00 – Robin and The Backstabbers
Ora 22.30 – Vița de vie
Ora 00+ - DJ Detzy

Sâmbătă, 30 noiembrie
Ora 18.00 – acces
Ora 19.00 – Pseudonoise
Ora 19.30 – Astero
Ora 20.15 – Mere (Arad)
Ora 21.00 – Sarmalele Reci
Ora 22.30 – Alternosfera (Republica Moldova)
Ora 00+ - DJ Detzy

Reguli de acces la Presa de Rock Bun:

Nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale şi semiprofesionale, aparate de înregistrare audio-video, cuţite, arme, artificii, substanțe periculoase, obiecte contondente, animale de companie, scaune, bidoane de plastic, sticle, cutii de conserve, mâncare. De asemenea, spectatorii sunt rugaţi să nu vină la concert cu bagaje şi obiecte voluminoase.

În incintă vor fi amplasate baruri. Ca atare, organizatorii roagă publicul să nu vină cu băuturi din afară, având posibilitatea de a le achiziționa la spectacol.Este interzis accesul persoanelor sub 16 ani fără însoțitori majori. Organizatorii își rezervă dreptul de a evacua pe loc persoanele care afișează un comportament neadecvat, în neconcordanță cu regulile generale de securitate sau ale bunului simț.

Prețuri bilete la Presa de Rock Bun:

Accesul la Presa de Rock Bun se va face pe baza biletului valid de o zi sau a abonamentului. Biletul asigură accesul unei singure persoane, o singură dată, iar abonamentul este valabil în ambele zile ale festivalului.
Biletul în baza căruia se face accesul trebuie păstrat pe toata durata festivalului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Prețul biletelor până la data de 29 noiembrie este de 30 de lei pentru o zi și de 50 de lei pentru abonament. Biletele vor putea fi achiziționate și la intrare, prețul acestora fiind atunci de 40 de lei pentru o zi, iar al abonamentelor de 70 de lei. Biletele pot fi achiziționate prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online prin eventim.ro.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 29 noiembrie 2013

Presa de Rock Bun

Loc
House of Parties
Comentează

Trending