Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Prințul William a cântat cu Jon Bon Jovi și Taylor Swift - VIDEO

Prezent la evenimentul caritabil The Centrepoint Winter Whites Gala, prințul William a urcat pe scenă pentru o interpretare surpriză a hitului "Living On A Prayer" alături de Jon Bon Jovi și Taylor Swift. Momentul poate fi urmărit în articol.
Prințul William cântând alături de Jon Bon Jovi și Taylor Swift

Prințul William cântând alături de Jon Bon Jovi și Taylor Swift

The Centrepoint Winter Whites Gala, evenimentul caritabil aflat sub patronajul prințului William al Marii Britanii, a găzduit anul acesta la Palatul Kensington aproximativ 200 de invitați. Gala este organizată cu scopul de a strânge fonduri pentru tinerii fără adăpost, în acest scop prețurile biletelor fiind ceva mai piperate, permițând accesul doar celor cu un anume statut.

Anul acesta însă, pentru cele 500 de lire plătite la intrare, invitații s-au putut bucura nu doar de splendoarea unui eveniment cu ținută regală, ci și de un moment surpriză. Prințul William a urcat pe scenă alături de Jon Bon Jovi și Taylor Swift pentru a interpreta piesa "Living On A Prayer".

Prințul William, Bon Jovi, Taylor Swift - "Living On A Prayer"

După încheierea evenimentului, Taylor Swift a declarat pentru jurnaliștii britanici că a fost încântată să participe la această gală, mărturisind că prințul William i s-a părut "cool" și "foarte hazliu".

"Totul a fost plin de magie. Au fost luminițe și zăpadă artificială căzând din cer. A fost pur și simplu superb. Mă simt norocoasă că am putut participa. Cred că este pentru prima oară când am avut ocazia de a concerta într-un palat", a povestit Taylor Swift.

La evenimentul de la Palatul Kensington au participat și actorul britanic Benedict Cumberbatch, rapper-ul Tinie Tempah și James Blunt.

Citește mai multe despre Jon Bon JoviTaylor Swift
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CRBL - "România nu-i jucăria ta", piesă nouă dedicată românilor

CRBL a lansat un nou single, intitulat "România nu-i jucăria ta". Piesa este lansată cu ocazia Zilei Naționale a României...

Închide