Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Prințul William a cântat cu Jon Bon Jovi și Taylor Swift - VIDEO

Prezent la evenimentul caritabil The Centrepoint Winter Whites Gala, prințul William a urcat pe scenă pentru o interpretare surpriză a hitului "Living On A Prayer" alături de Jon Bon Jovi și Taylor Swift. Momentul poate fi urmărit în articol.

Publicat

pe

Prințul William cântând alături de Jon Bon Jovi și Taylor Swift
Prințul William cântând alături de Jon Bon Jovi și Taylor Swift

The Centrepoint Winter Whites Gala, evenimentul caritabil aflat sub patronajul prințului William al Marii Britanii, a găzduit anul acesta la Palatul Kensington aproximativ 200 de invitați. Gala este organizată cu scopul de a strânge fonduri pentru tinerii fără adăpost, în acest scop prețurile biletelor fiind ceva mai piperate, permițând accesul doar celor cu un anume statut.

Anul acesta însă, pentru cele 500 de lire plătite la intrare, invitații s-au putut bucura nu doar de splendoarea unui eveniment cu ținută regală, ci și de un moment surpriză. Prințul William a urcat pe scenă alături de Jon Bon Jovi și Taylor Swift pentru a interpreta piesa "Living On A Prayer".

Prințul William, Bon Jovi, Taylor Swift - "Living On A Prayer"

După încheierea evenimentului, Taylor Swift a declarat pentru jurnaliștii britanici că a fost încântată să participe la această gală, mărturisind că prințul William i s-a părut "cool" și "foarte hazliu".

"Totul a fost plin de magie. Au fost luminițe și zăpadă artificială căzând din cer. A fost pur și simplu superb. Mă simt norocoasă că am putut participa. Cred că este pentru prima oară când am avut ocazia de a concerta într-un palat", a povestit Taylor Swift.

La evenimentul de la Palatul Kensington au participat și actorul britanic Benedict Cumberbatch, rapper-ul Tinie Tempah și James Blunt.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Taylor Swift devine subiect de studiu la o facultate din New York

Studenții de la Institutul Clive Davis din New York au o nouă materie în programă. Aceștia vor învăța despre cariera lui Taylor Swift și impactul cultural pe care muzica sa îl are, în cadrul unui curs ce a debutat pe 26 ianuarie și se va încheia pe 9 martie. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift
Taylor Swift │ FOTO: Universal Music

Cursul este predat de Brittany Spanos, jurnalist muzical al publicației Rolling Stone, și va urmări evoluția lui Swift ca artistă, compozitoare și antreprenoare. Printre alte aspecte discutate la curs se numără rolul compozitorilor de muzică pop și country în industrie, discursuri despre adolescență și copilărie și politica rasei în muzica contemporană.

O scurtă descriere a cursului menționează că acesta își propune să deconstruiască atât atracția, cât și aversiunea față de Taylor Swift, prin lecturi detaliate ale muzicii sale și ale discursului public. Studenții vor putea analiza aspectele culturale și politice ale tinerelor artiste de muzică pop și rolul pe care rasa și influența îl pot juca într-o eventuală carieră muzicală. De asemenea, Spanos va aborda discuții despre fenomenul "fandom", precum și impactul mass-media asupra muzicii pop.

"Am acoperit subiecte despre cariera lui Taylor Swift de când mi-am început cariera ca jurnalist în urmă cu 10 ani, deși eram un super fan de și mai mult timp. Este o mare onoare să pot împărtăși cunoștințele mele cu un grup de studenți", este o parte din declarația oferită de Brittany Spanos.

Interesul pentru acest curs s-a dovedit a fi extrem de ridicat, ca atare există o listă de așteptare pentru studenții care vor să participe. Mai mult, Taylor Swift a fost invitată să țină un discurs în fața clasei. Momentan, artista nu a confirmat participarea.

Taylor Swift a debutat pe piața muzicală în 2006, pe când avea doar 16 ani. Până în prezent, artista lansat nouă albume de studio. Cele mai recente sunt "folklore" și "Evermore", ambele lansate în 2020.

Citește în continuare

Trending