Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Prince a lansat un nou single, "Da Bourgeoisie" - AUDIO

Prince, unul dintre cei mai nonconformiști artiști, a lansat un nou single intitulat "Da Bourgeoisie". Melodia este inclusă pe albumul "Plectrum Electrum" programat spre lansare la sfârșitul acestui an.

Publicat

pe

Prince
Prince │ FOTO: www.prince.org

A trecut o lună de la ultima lansare Prince, dar artistul a revenit cu un nou single intitulat "Da Bourgeoisie". Este drept titlul melodiei nu se aplică în cazul lui Prince, burghezia fiind considerată clasa de mijloc a societății, însă vă invităm să ascultați această piesa plină de pasaje funk-soul pe InfoMusic.

"Da Bourgeoisie", care se pare că este varianta demo, va fi inclusă pe albumul "Plectrum Electrum", programat spre lansare în scurt timp prin intermediul casei de discuri Kobalt Music Group. Ca și precedentele single-uri, "FixUrLifeUp", "Ain't Gonna Miss U When Ur Gone", "Extraloveable Reloaded", "Groovy Potential" sau "Breakfast Can Wait" noua piesă va putea fi descărcată de pe site-ul 3rdeyegirl.com contra unei sume de bani.

"Plectrum Electrum" este înregistrat alături de trupa 3rd Eye Girl, formată din baterista Hannah Ford, chitarista Donna Grantis şi basista Ida Nielsen.

Prince - "Da Bourgeoisie"

Până în prezent, Prince are 90 de single-uri de succes, lansate atât sub numele său, dar și sub alte pseudonime. Încă de la începutul carierei sale, artistul a compus foarte mult, inclusiv pentru alți cântăreți, și a vândut peste 80 de milioane de discuri la nivel mondial și a câștigat șapte premii Grammy, Globul de Aur și Academy Award. În 2004 Prince a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame iar celebra revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 27 în topul 100 Greatest Artists of All Time (cel mai bun artist din toate timpurile). Pe 19 mai 2013, în Las Vegas, în cadrul evenimentului Billboard Music Awards 2013, Prince, care a împlinit anul acesta 55 de ani, a fost premiat pentru întreaga carieră.

Lifestyle

Halle Berry a fost invitată în oraș de Prince, iar actrița l-a refuzat

Halle Berry a povestit într-un interviu acordat lui Jimmy Kimmel că în perioada tinereții sale a fost învitată în oraș de Prince. Actrița nu s-a ferit să dezvăluie că l-a refuzat pe legendarul artist, oferind și detalii cu privire la modul în care Prince i-a spus că o place.

Publicat

pe

Halle Berry în emisiunea lui Jimmy Kimmel
Halle Berry în emisiunea lui Jimmy Kimmel │ FOTO: Captură YouTube

Venită în emisiunea "Jimmy Kimmel Live" pentru a-și promova cel mai recent proiect, filmul "Never Let Go", Halle Berry a purtat o discuție destul de personală cu gazda show-ului. În vârstă de 58 de ani, actrița i-a oferit detalii lui Jimmy despre menopauză, dar și despre perioada tinereții.

În stilul obișnuit, Jimmy Kimmel a încercat să demonteze în emisiune diverse zvonuri despre persoana invitată. Așa a ajuns să o întrebe pe Halle despre persoanele celebre care s-ar spune că au invitat-o în oraș.

"Este adevărat că Michael Jackson l-a rugat pe Babyface să te invite în oraș din partea lui?", a întrebat-o Jimmy pe Halle.

Actrița a fost vagă în privința lui Michael, dar a făcut o altă dezvăluire.

"Nu știu, dar Prince m-a invitat în oraș", a spus actrița.

Halle a detaliat apoi întreaga întâmplare.

"Eram la unul dintre concertele sale de aici, de pe Sunset, la Key Club, și a trimis pe cineva să-mi dea un bilețel. În stilul biletelor trimise de copii, pe el scria: <<Îți place de mine? Da sau nu>>.

I-am răspuns că da! Eram la concertul lui, nu? Apoi a venit un alt bilet, pe care scria: <<Vrei să ieși în oraș cu mine?>>", a povestit râzând Halle Berry.

Spre surprinderea lui Jimmy și a publicului, artista a dezvăluit apoi că l-a refuzat pe artist.

"Nu i-am mai dat biletul înapoi. L-am păstrat", a spus Halle.

VIDEO: Halle Berry la Jimmy Kimmel Live

Nu este pentru prima oară când Halle Berry a vorbit despre Prince într-un interviu. În 2017, actrița a povestit pentru Andscape despre relația sa apropiată cu Prince.

"Primul concert la care am mers a fost al lui Prince. Acest om și muzica lui mi-au schimbat copilăria și adolescența. M-a ajutat să trec peste niște momente grele. Am fost un mare fan al său și am devenit în timp prieteni."

Prince s-a stins din viață în 2016, la vârsta de 57 de ani. Un vizionar și un revoluționar în materie de muzică și cultură contemporană, Prince a fost un artist complet, care a continuat an de an să își reinventeze stilul.

Citește în continuare

Trending