Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Prince a lansat un nou single, "Da Bourgeoisie" - AUDIO

Prince, unul dintre cei mai nonconformiști artiști, a lansat un nou single intitulat "Da Bourgeoisie". Melodia este inclusă pe albumul "Plectrum Electrum" programat spre lansare la sfârșitul acestui an.

Publicat

pe

Prince
Prince │ FOTO: www.prince.org

A trecut o lună de la ultima lansare Prince, dar artistul a revenit cu un nou single intitulat "Da Bourgeoisie". Este drept titlul melodiei nu se aplică în cazul lui Prince, burghezia fiind considerată clasa de mijloc a societății, însă vă invităm să ascultați această piesa plină de pasaje funk-soul pe InfoMusic.

"Da Bourgeoisie", care se pare că este varianta demo, va fi inclusă pe albumul "Plectrum Electrum", programat spre lansare în scurt timp prin intermediul casei de discuri Kobalt Music Group. Ca și precedentele single-uri, "FixUrLifeUp", "Ain't Gonna Miss U When Ur Gone", "Extraloveable Reloaded", "Groovy Potential" sau "Breakfast Can Wait" noua piesă va putea fi descărcată de pe site-ul 3rdeyegirl.com contra unei sume de bani.

"Plectrum Electrum" este înregistrat alături de trupa 3rd Eye Girl, formată din baterista Hannah Ford, chitarista Donna Grantis şi basista Ida Nielsen.

Prince - "Da Bourgeoisie"

Până în prezent, Prince are 90 de single-uri de succes, lansate atât sub numele său, dar și sub alte pseudonime. Încă de la începutul carierei sale, artistul a compus foarte mult, inclusiv pentru alți cântăreți, și a vândut peste 80 de milioane de discuri la nivel mondial și a câștigat șapte premii Grammy, Globul de Aur și Academy Award. În 2004 Prince a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame iar celebra revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 27 în topul 100 Greatest Artists of All Time (cel mai bun artist din toate timpurile). Pe 19 mai 2013, în Las Vegas, în cadrul evenimentului Billboard Music Awards 2013, Prince, care a împlinit anul acesta 55 de ani, a fost premiat pentru întreaga carieră.

PUBLICITATE
Comentează

Trending