Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

Primul videoclip Robert Reamzy, "Maria, Maria"

Robert Reamzy, concurentul comparat la Vocea României cu Michael Jackson, a lansat primul videoclip din carieră, "Maria, Maria". Piesa este promovată sub egida casei de discuri Mango Records.
Robert Reamzy -

Robert Reamzy - "Maria, Maria"

Robert Reamzy a fost unul dintre concurenții de la Vocea României 2012. Sezonul trecut, tânărul artist a făcut senzație la audițiile pe nevăzute interpretând piesa "I Just Can't Stop Loving You" din repertoriul lui Michael Jackson. Timbrul distinctiv și sensibilitatea cu care a cântat melodia i-au adus mii de fani, atât publicul cât și cei patru jurați - Marius Moga, Smiley, Loredana, Horia Brenciu - având așteptări mari de la el. Deși nu a câștigat Vocea României, Robert Reamzy a avut parte de o bună promovare în cadrul concursului, după audițiile pe nevăzute mulți începând să-i spună Michael Jackson de România.

Vocea României - Robert Reamzy - "I Just Can't Stop Loving You" (audiții)

Robert Reamzy s-a înscris la Vocea României pentru a avea un punct de pornire în cariera muzicală pe care și-o dorea. Acesta a plecat de acasă de la vârsta de 11 ani, încercând astfel să se îndepărteze de problemele din familie. Hotărât să se descurce singur, fără ajutorul părinților săi divorțați, acesta a început să cânte la petreceri, de la vârsta de 15 ani lucrând ca profesor de pian. După concurs, Robert a început să cânte într-un club de karaoke, având acum în jur de 3 concerte pe săptămână.

Primul videoclip Robert Reamzy, "Maria, Maria" , este lansat sub egida casei de discuri Mango Records, artistul urmând să lanseze în curând și un album de debut.

Robert Reamzy - "Maria, Maria"

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Partizan concertează luni la Guerrilive

Luni, 18 noiembrie, de la 6 la 7 seara, formația Partizan cântă la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban. Concertul...

Închide