Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Posibilă reunire ABBA în 2014

ABBA ar putea reveni pe scenă în 2014. Conform declarațiilor din presa internațională, pregătirile pentru marcarea aniversării a 40 de ani de la câștigarea concursului Eurovision cu piesa "Waterloo" nu exclud posibilitatea unei reuniri.

Publicat

pe

ABBA │ FOTO: videokeman.com

Anul viitor se împlinesc 40 de ani de când ABBA a câștigat concursul Eurovision cu piesa "Waterloo". Evenimentul va fi cu siguranță sărbătorit, momentan însă neexistând o agendă a activităților implicate. Conform unui interviu acordat de Agnetha Faltskog publicației germane Welt am Sonntag, membrii trupei se gândesc deja în ce mod ar putea marca această aniversare.

"Există niște planuri pentru a sărbători această aniversare. În acest moment, însă, nu știu dacă ele se vor schimba pe parcurs."

Deși posibilitatea unei reuniri ABBA cu această ocazie nu este exclusă, solista în vârstă de 63 de ani mărturisește însă că odată cu trecerea anilor susținerea unui concert live presupune un efort destul de mare.

"Nu pot să-mi imaginez cum ar fi să urc pe scenă în cârje", a declarat Agnetha Faltskog.

O reunire ABBA, indiferent de pregătirile implicate, ar fi realizabilă în opinia sa dacă s-ar organiza spontan.

"Pregătirile îți mănâncă multă energie. Nu trebuie să te gândești foarte mult. O faci pur și simplu."

Conform lui Bjorn Ulvaeus (68 ani), scenariul reunirii ABBA nu este la fel de optimist. Într-un interviu acordat în octombrie 2012, acesta excludea orice posibilitate, la momentul respectiv nefiind încă în discuție aniversarea celor 40 de ani de la câștigarea concursului Eurovision.

"Suntem singurul grup care își păstrează încă statusul de a nu se fi reunit niciodată. Cred că chestia asta e cool."

ABBA a luat ființă în Stockholm în 1972. Trupa a lansat de-a lungul carierei 8 albume de studio, vânzând peste 380 de milioane de discuri în întreaga lume. Formația s-a destrămat în 1982.

ABBA - "Waterloo" (Eurovision 1974)

Trending