Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Biletele la concertul Peter Gabriel s-au pus în vânzare - SCHEMA SĂLII

Biletele pentru concertul Peter Gabriel de la București au fost puse în vânzare. Artistul britanic va susține primul său concert în România pe data de 8 mai 2014, la Romexpo. Vezi categoriile de preț ale biletelor și amplasarea locurilor în sală.

Publicat

pe

Peter Gabriel - New Blood Live in London
Peter Gabriel - New Blood Live in London

Turneul "Back to Front", ce marchează 25 de ani de la apariția celebrului material "So", semnat de Peter Gabriel, va ajunge și în România anul viitor. Săptămâna trecută, odată cu zvonul concertului, InfoMusic a dezvăluit că artistul negocia cu un promoter din România. Confirmarea a venit din partea celor de la EmagicPeter Gabriel va concerta în premieră la București pe data de 8 mai 2014, în pavilionul central din cadrul complexului expozițional Romexpo.

Biletele pentru concert sunt disponibile pe www.myticket.ro, la mai multe categorii de preț, în funcție de distanța față de scenă.

  • Tribuna – 165 lei
  • Golden Ring (loc în picioare) – 175 lei
  • Premium Seats (loc pe scaun) – 385 lei
  • Diamond Seats (loc pe scaun) – 495 lei
Schema locurilor în sală pentru concertul Peter Gabriel de la Romexpo

Schema locurilor în sală pentru concertul Peter Gabriel de la Romexpo

Proaspăt nominalizat pentru includerea în The Rock and Roll Hall of FamePeter Gabriel este unul dintre artiștii internaționali a căror carieră impresionează prin longevitate, inovație și versatilitate. Cu 6 statuete Grammy, 3 Brit Awards și alte 13 trofee MTV Video Music AwardsPeter Gabriel este unul dintre cei mai influenți artiști din industria muzicală internațională, fiind recunoscut ca atare și în cadrul BMI London Awards, odată cu acordarea premiului BMI Icon pentru întreaga activitate.

Membru fondator al trupei GenesisPeter Gabriel s-a remarcat odată cu primele concerte ale trupei, devenind tot mai cunoscut datorită costumațiilor nonconformiste și a poveștilor improvizate înaintea fiecărei piese din setlist. După opt ani petrecuți alături de membrii GenesisPeter s-a hotărât să-și continue drumul în muzică pe cont propriu, decizie ce avea să-i aducă un succes nebănuit. Dacă primele patru albume lansate după despărțirea de trupă l-au ajutat să-și definească traiectoria muzicală, cel de-al cincilea material, intitulat "So", a fost cel care i-a adus succesul internațional.

În toamna anului trecut, cu ocazia celei de-a 25-a aniversări de la apariția albumului "So"Peter Gabriel a decis să remasterizeze piesele incluse inițial pe celebrul album, lansând o ediție specială, disponibilă în trei formate: CD simpluSet ce include atât albumul "So", cât și două alte CD-uri "Live in Athens 1987", nepromovate până acum; Deluxe Box, în ediție limitată, care conține în plus materialul "So DNA" ce ilustrează mai multe etape din procesul de creație și înregistrare a albumului. Lansare a fost urmată de turneu mondial "Back to Front", ce va continua și în 2014. Se pare că aceasta va fi ultimul turneu al artistului din perioada imediat următoare, Peter Gabriel anunțându-și deja intenția de a lua o pauză de la carieră pentru a se putea dedica în totalitate vieții de familie.

PETER GABRIEL - "Don't Give Up" (Live Berlin, octombrie 2013)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 8 mai 2014

Peter Gabriel

Loc
Romexpo

Trending