Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Partizan concertează luni la Guerrilive

Luni, 18 noiembrie, de la 6 la 7 seara, formația Partizan cântă la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban. Concertul va avea loc în Energiea, acolo unde publicul s-a întâlnit în edițiile anterioare ale emisiunii cu OCS, Coma, Vița de Vie, The Mono Jacks, Alternosfera etc.
Trupa Partizan în sesiunea foto pentru InfoMusic.ro

Trupa Partizan în sesiunea foto pentru InfoMusic.ro

Trupa Partizan este invitată luni, 18 noiembrie, la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban (Radio Guerrilla). Concertul va avea loc în Energiea, acolo unde publicul s-a întâlnit în edițiile anterioare ale emisiunii cu ZOB, Coma, Luiza Zan & Jimmy Cserkesz Guerrilive, Vița de Vie, Irina Sârbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Dekadens și Alternosfera.

În concertul de la Guerrilive, Partizan va avea trei invitați speciali: Dan Byron, Adrian Despot și Chimie. Odata cu venirea toamnei, Partizan au pornit în turneu de promovare, intr-o noua formula si cu un nou single "Manualul e manual", primul extras de pe noul album, ce va fi lansat anul viitor. Pe lângă acest single, trupa a pregătit un întreg "buchet de piese reinterpretate și reorchestrate într-o manieră actuală", reușind astfel să se reinventeze și să atragă noi fani.

"Sa canti de aproape trei decenii si sa ai entuziasmul - si, implicit, inconstienta unei trupe debutante - e ca si cum ai fi inventat perpetuum mobile-ul, secretul il stie trupa Partizan", - Bogdan Serban, realizator Guerrilive.

Partizan a filmat un nou videoclip intitulat "IOR". Melodia și clipul fac parte dintr-un documentar despre artiștii cartierului Balta Albă din Bucuresti. "Balta Albă" este un documentar despre muzică și poveștile unui număr mare de artiști, locuitori ai acestui cartier bucureștean, cuprinzând 30 de ani de istorie muzicală și nu numai.

Partizan - "IOR"

Noua ediție a emisiunii Guerrilive Acoustic Session care are loc în Energiea, de unde va fi transmisă live On Air, la Radio Guerrilla, și video live pe pagina de Facebook a radioului. Accesul la concerte se face doar pe baza de invitații, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout (marți - vineri, 17.00 - 20.00) ori la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii Guerrilive și de pe pagina Experimentalist.

Citește mai multe despre Partizan
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna - "What Now" - VIDEOCLIP

Pentru noul single "What Now", Rihanna și-a dorit să realizeze un videoclip "dement", cu un impact vizual puternic care să...

Închide