Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta" James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO

Parodie după Miley Cyrus, peste 28 de milioane de vizualizări în 2 zile

Deși au trecut aproape trei luni de la lansarea videoclipului "Wrecking Ball", noi parodii continuă să apară. Ultima versiune realizată de Steve Kardynal și promovată prin intermediul video chat-ului de pe site-ul Chatroulette a reușit să strângă în doar două zile peste 28 de milioane de vizualizări, demonstrând că Miley Cyrus rămâne un izvor nesecat de inpirație.
Parodie după Miley Cyrus -

Parodie după Miley Cyrus - "Wrecking Ball"

Videoclipul "Wrecking Ball" al lui Miley Cyrus nu a adus doar recorduri pe VEVO și vânzări de milioane de exemplare ale single-ului, ci și foarte multe parodii. Ultimul clip apărut este realizat de comediantul Steve Kardynal, noutatea în cazul acestui nou spoof fiind inserarea în clip a unor reacții mai mult decât hilare. Pe principiul "uneori ajungi să râzi de râsul altora", clipul exploatează atât umorul creat de parodia după "Wrecking Ball", cât și reacția privitorilor la feedback-ul primit deja din partea altor persoane care au văzut deja spoof-ul.

Lansată inițial pe site-ul Chatroulette, o alternativă mai interactivă a chat-ului obișnuit, parodia a declanșat hohote de râs, fiind împărtășită prietenilor, care, la rândul lor, au recomandat-o altor prieteni. Reacția în lanț a condus la viralizarea clipului, care, odată ajuns pe YouTube, a reușit să strângă în doar două zile peste 28 de milioane de vizualizări.

Despre Steve Kardynal, cunoscut în special pe platforma YouTube, am putea spune că este un personaj popular în online, cu o carieră promițătoare pe făgașul "clovnul clasei".

"Bună, oameni de pe internet, numele meu este Steve Kardynal. Sunt comediant, youtube-er și uneori port bikini", se prezintă acesta pe canalul său de YouTube.

Activ în acest business de aproximativ 3 ani, Steve a atins un record personal prin realizarea parodiei după "Wrecking Ball" - Miley Cyrus, acesta fiind clipul cu cele mai multe vizualizări de pe canalul său de YouTube.

Miley Cyrus - "Wrecking Ball" (Chatroulette Version)

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lake Of Tears lansează DVD-ul "By The Black Sea"

Lake Of Tears lansează primul DVD din carieră intitulat "By The Black Sea". Materiaul a fost filmat la Arenele Romane...

Închide