Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Paramore a lansat "Daydreaming" - VIDEOCLIP

Paramore recreează magia unui concert în videoclipul noului single "Daydreaming". Hayley Williams, Jeremy Davis și Taylor York întrețin publicul prezent pe Arena Wembley din Londra, fanii având acces și la cabinele de probă prin intermediul secvențelor din backstage inserate în clip. "Daydreaming" este extras de pe albumul "Paramore", primul disc al trupei clasat în fruntea topului Billboard 200.
Paramore

Paramore

Paramore oferă fanilor șansa de a simți vibe-ul unui concert al trupei prin lansarea videoclipului "Daydreaming". Prin montarea de secvențe de pe scenă, de la cabine, ori de pe coridoarele din backstage, clipul transmite energia din timpul show-urilor Paramore, solista Hayley Williams acaparând atenția publicului prin prezența sa scenică.

"Daydreaming" este cel de-al patrulea single extras de pe noul album al trupei, clipul fiind lansat în urma unor modificări în agenda formației. Inițial Paramore anunțase lansarea videoclipului pentru piesa "Ain't It Fun", însă partea de montaj și regizare nu a fost pe placul trupei, așa încât proiectul a fost amânat. Recent, Hayley Williams a anunțat că filmările vor fi reluate, urmând ca videoclipul să fie dezvăluit în curând.

Noul album Paramore, ce poartă numele trupei, a fost lansat oficial în aprilie 2013 și este primul material discografic al formației fără frații  Josh și Zac Farro. Conform declarațiilor făcute de solista Hayley Williams alegerea titlului pentru noul material nu a fost una întâmplătoare.

"Ideea de denumi albumul "Paramore" este în mod cert o declarație. Simt că astfel ne prezentăm din nou publicului și totodată ne face să ne gândim la cine suntem noi acum. Cred că avem sentimentul că suntem într-o nouă formație."

Discul a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200, fiind cel mai bine primit material din discografia formației. De pe acest album au fost promovate single-urile "Now", "Still Into You", "Ain't It Fun".

Paramore - "Daydreaming"

Tracklist "Paramore" 

 1. "Fast in My Car"
 2. "Now"
 3. "Grow Up"
 4. "Daydreaming"
 5. "Interlude: Moving On"
 6. "Ain't It Fun"
 7. "Part II"
 8. "Last Hope"
 9. "Still Into You"
 10. "Anklebiters"
 11. "Interlude: Holiday"
 12. "Proof"
 13. "Hate to See Your Heart Break"
 14. "(One of Those) Crazy Girls"
 15. "Interlude: I'm Not Angry Anymore"
 16. "Be Alone"
 17. "Future"

Citește mai multe despre Paramore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Limp Bizkit a lansat noul single "Thieves" - AUDIO

După apariția clipului "Ready To Go", realizat în colaborare cu rapperul Lil Wayne, Limp Bizkit a lansat un nou single...

Închide