Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer

"On Top Of The World" cu Imagine Dragons - VIDEOCLIP

Imagine Dragons au revenit cu un nou videoclip în care mesajul motivațional este susținut de un scenariu piperat cu umor. "On Top Of The World" face trimitere către lansarea albumului "Abbey Road" de la The Beatles și către prima aselenizare, ambele situații fiind considerate reprezantative pentru momentele de vârf ale omenirii.
Imagine Dragons -

Imagine Dragons - "On Top Of The World" (secvență videoclip)

Urmărește-ne pe

Indiferent cât de sus ai fi, nu te lăsa orbit de faimă. Acesta pare a fi mesajul transmis de Imagine Dragons prin versurile și videoclipul piesei "On Top Of The World". În clip sunt recreate două dintre cele mai reprezentative momente din istoria omenirii - coperta albumului "Abbey Road" de la The Beatles și pășirea lui Neil Armstrong pe lună. Umorul este bine dozat, în așa fel încât privitorul să înțeleagă ideea de ansablu: momentele de vârf trebuie savurate alături de cei din jur.

Imagine Dragons cântau în Provo Utah (SUA) încă din 2008. Albumul de debut al trupei, Night Visions, a apărut însă pe piață de-abia pe 4 septembrie 2012, prima piesă care a spart gheața fiind “It’s time”.  Single-ul a fost lansat mai întâi la radio pe 16 ianuarie 2012 în SUA, apoi pe 20 februarie în Europa, acaparând întreaga audiență odată cu lansarea videoclipului pe 17 aprilie. Melodia a devenit hit într-un timp relativ scurt, o experiență nouă pentru membrii unei formații ce și-au ținut muzica “într-o valiză” timp de 3 ani și jumătate, purtând-o prin concerte cu o vizibilitate restrânsă.

Pentru membrii Imagine Dragons principala influență muzicală vine de la oamenii care zâmbesc. Așa apare pe pagina oficială de facebook a trupei iar noi tindem să credem că tonul stilului muzical pe care îl creează se îndreapă chiar către această direcție. Buna dispoziție a ascultătorului este cel mai important aspect, orice piesă de pe albumul Night Visions încadrându-se în această descriere. Starea transmisă de muzica acestei formații te trimite cu gândul la spiridușii din folclorul irlandez, Dan ReynoldsBen McKeeWayne Sermon și Dan Platzman reușind să creioneze mai mult sau mai puțin imaginar curcubeul la capătul căruia se povestește că s-ar ascunde ulceaua cu galbeni.

Imagine Dragons - "On Top Of The World"

Citește mai multe despre Imagine Dragons
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cabron feat. Smiley & Guess Who - "Dă-o tare!" - AUDIO

Cabron vine cu o nouă colaborare inedită. Împreună cu Smiley și Guess Who, rapperul le spune fanilor "Dă-o tare!". Ascultă...

Închide