Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Cerbul de Aur (logo)INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO

Moonlight Breakfast - "My Baby", videoclip nou cu mesaj motivațional

Moonlight Breakfast a noului videoclipul noului single "My Baby". Piesa vorbește despre puterea de a continua chiar dacă lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori. Pentru producția clipului trupa a colaborat din nou cu prietenii de la Les Ateliers Nomad.
Moonlight Breakfast -

Moonlight Breakfast - "My Baby" (secvență videoclip)

"My Baby" este primul single extras de pe cel de-al doilea album Moonlight Breakfast și aferă fanilor formației oportunitatea de a-și forma o părere cu privire la noile compoziții. Piesa a fost compusă de Bazooka împreună cu Christie, mesajul transmis fiind unul motivațional.

"Este foarte important să fii capabil să mergi mai departe atunci când lucrurile nu ies așa cum ți-ai dorit. Și "My Baby" despre asta vorbește, de fapt." - Moonlight Breakfast

În ce privește scenariul videoclipului acesta a fost pus la punct alături de regizorul George Petrosel aka Jurjak, pornindu-se de la inițiativa trupei de a apela la ajutorul unor dansatori profesioniști. Dinamica melodiei cerea un clip energic, așa încât pentru vizualul piesei "My Baby" trupa a colaborat cu dansatorii Cristina Diatcu, Galea Bobeicu, Laura Andrei, Bogdan Bolohan aka Bolo, Boramet Ergean aka Ergee, Momo Peter Sanno aka Momo.

Moonlight Breakfast - "My Baby" (Official Video)

Moonlight Breakfast s-a înființat în 2011 și a început în forță cariera muzicală, prin deschiderea concertului Jamiroquai de pe plaja din Mamaia. Prima piesă a trupei a putut fi auzită la Radio Guerrilla, după care au urmat și alte piese și mai multe concerte live în cluburile din țară. Albumul de debut al trupei, intitulat "Shout", a fost lansat în vara anului 2012 la Teatrul de Vară Herăstrău din București. Sound-ul abordat este un electro îmbrăcat în nuanțe de soul și funk - “retroelectro”, după cum îl definesc chiar ei.

În ianuarie 2013 formația s-a muta la Viena, revenind în țară pentru a concerta. Momentan trupa lucrează la cel de-al doilea album.

Citește mai multe despre Moonlight Breakfast
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kings On Ice - Gală Olimpică de excepție în luna aprilie la București

După anularea ediției aniversare, programată pe 30 martie 2013, spectacolul Kings On Ice revine în 2014 și se va desfășura...

Închide