Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Miley Cyrus, expertă în twerking în noul clip Will.i.am, "Feelin' Myself"

După o prezență cuminte la gala MTV American Music Awards 2013, Miley Cyrus revine la stilul de dans care a consacrat-o. În noul videoclip al lui Will.i.am, "Feelin' Myself", artista pop este o expertă în twerking, în timp ce French Montana și Wiz Khalifa pozează lângă mașini scumpe.
Will i.am. și Miley Cyrus -

Will i.am. și Miley Cyrus - "Feelin' Myself" (secvență videoclip)

După o scurtă perioadă de pauză de la apariții controversate, Miley Cyrus revine în atenția mediatică pentru a-și etala mișcarea de dans care a făcut-o ținta criticilor de pretutindeni: twerking. În noul videoclip Will.i.am, "Feelin' Myself", artista pop își mișcă posteriorul la fel cum a făcut-o și la VMA 2013, interpretând versurile: "If you about that bulls**t please don't remind me, I step in this motherf**ker just to make it work/I get on the floor just to make that booty twerk."

Piesa "Feelin' Myself" este compusă de Will.i.am și produsă de DJ Mustard, single-ul urmând a fi inclus pe noul disc al artistului, "#willpower". Albumul este cel de-al patrulea material discografic din cariera lui Will.i.am. Discul va apărea pe piață pe 5 decembrie 2013.

Colaborarea lui Will.i.am cu Miley Cyrus nu este una surprinzătoare, artistul britanic fiind recunoscut pentru abilitatea sa de a-și alege pentru featuring-uri artiști cu potențial de a produce hituri. Cel mai bun exemplu este colaborarea cu Britney Spears pentru piesa "Scream & Shout", melodia aducând vânzări de milioane de exemplare la nivel internațional.

Will.i.am feat. Miley Cyrus - "Feelin' Myself"

Ultima apariție scandaloasă a lui Miley Cyrus a fost în cadrul galei MTV EMA 2013, unde artista pop a fumat marijuana pe scenă, în timpul discursului de acceptare a premiului pentru Best Video. Subiectul a stârnit un val de critici care au determinat deschiderea unei anchete de către Autorităţile Sanitare Olandeze. NVWA urma să clarifice dacă țigara aprinsă de Miley pe scenă a fost într-adevăr un joint, în cele din urmă investigația nemaiavându-și rostul. La puțin timp de la incident, Miley Cyrus a recunoscut că a fumat marijuana, susținând că a făcut-o pentru fanii săi.

Citește mai multe despre Miley Cyruswill.i.am
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bruce Springsteen a lansat clipul "High Hopes" - LYRIC VIDEO

Bruce Springsteen va lansa pe 14 ianuarie 2014 albumul "High Hopes", ce conține 12 melodii. Discul a fost înregistrat în...

Închide