Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Miley Cyrus, expertă în twerking în noul clip Will.i.am, "Feelin' Myself"

După o prezență cuminte la gala MTV American Music Awards 2013, Miley Cyrus revine la stilul de dans care a consacrat-o. În noul videoclip al lui Will.i.am, "Feelin' Myself", artista pop este o expertă în twerking, în timp ce French Montana și Wiz Khalifa pozează lângă mașini scumpe.
Will i.am. și Miley Cyrus -

Will i.am. și Miley Cyrus - "Feelin' Myself" (secvență videoclip)

După o scurtă perioadă de pauză de la apariții controversate, Miley Cyrus revine în atenția mediatică pentru a-și etala mișcarea de dans care a făcut-o ținta criticilor de pretutindeni: twerking. În noul videoclip Will.i.am, "Feelin' Myself", artista pop își mișcă posteriorul la fel cum a făcut-o și la VMA 2013, interpretând versurile: "If you about that bulls**t please don't remind me, I step in this motherf**ker just to make it work/I get on the floor just to make that booty twerk."

Piesa "Feelin' Myself" este compusă de Will.i.am și produsă de DJ Mustard, single-ul urmând a fi inclus pe noul disc al artistului, "#willpower". Albumul este cel de-al patrulea material discografic din cariera lui Will.i.am. Discul va apărea pe piață pe 5 decembrie 2013.

Colaborarea lui Will.i.am cu Miley Cyrus nu este una surprinzătoare, artistul britanic fiind recunoscut pentru abilitatea sa de a-și alege pentru featuring-uri artiști cu potențial de a produce hituri. Cel mai bun exemplu este colaborarea cu Britney Spears pentru piesa "Scream & Shout", melodia aducând vânzări de milioane de exemplare la nivel internațional.

Will.i.am feat. Miley Cyrus - "Feelin' Myself"

Ultima apariție scandaloasă a lui Miley Cyrus a fost în cadrul galei MTV EMA 2013, unde artista pop a fumat marijuana pe scenă, în timpul discursului de acceptare a premiului pentru Best Video. Subiectul a stârnit un val de critici care au determinat deschiderea unei anchete de către Autorităţile Sanitare Olandeze. NVWA urma să clarifice dacă țigara aprinsă de Miley pe scenă a fost într-adevăr un joint, în cele din urmă investigația nemaiavându-și rostul. La puțin timp de la incident, Miley Cyrus a recunoscut că a fumat marijuana, susținând că a făcut-o pentru fanii săi.

Citește mai multe despre Miley Cyruswill.i.am
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bruce Springsteen a lansat clipul "High Hopes" - LYRIC VIDEO

Bruce Springsteen va lansa pe 14 ianuarie 2014 albumul "High Hopes", ce conține 12 melodii. Discul a fost înregistrat în...

Închide