Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Miley Cyrus este "Real and True" într-un scenariu SF, alături de Future - VIDEOCLIP

După ce a dansat lasciv, s-a dezbrăcat și a sărit cu parașuta de la 2000 de metri altitudine, Miley Cyrus țintește din nou spre acapararea atenției mediatice. În noul clip "Real and True", artista pop joacă rolul unei ființe care a reușit să se adapteze vieții departe de planeta albastră, costumul aproape transparent în care apare îmbrăcată punându-i în evidență formele corpului. Piesa va fi inclusă pe următorul album al rapper-ului Future.
Miley Cyrus și Future -

Miley Cyrus și Future - "Real and True" (secvențe videoclip)

Miley Cyrus începe să pătrundă treptat pe filiera hip hop-ului. După colaborarea cu Mike Will Made It pentru piesa "23", artista este inclusă în noul proiect al rapper-ului american Future, "Real and True".

"Am lucrat cu Miley Cyrus când încă înregistra pentru albumul "Bangerz". Eram în Vegas și lucram la niște piese, iar Mr Hudson a trimis un demo al unei melodii înregistrate cu Mike Will Made It. Track-ul a ajuns la Miley și ea a mărturisit că își dorește să facă parte din acest proiect. Piesa va fi inclusă pe următorul album", a povestit Future într-un interviu acordat recent.

Noul single al rapper-ului beneficiază de un clip în regia lui Rankin, în care Miley Cyrus interpretează rolul unei ființe ce a reușit să se adapteze condițiilor extraterestre, căpătând aptitudini care o diferențiază de pământeni. Videoclipul, ce a fost prezentat în premieră în cadrul galei MTV EMA 2013, amintește printre picături de colaborarea lui Katy Perry cu Kanye West pentru piesa "E.T.".

Future este cunoscut pentru albumul de debut "Pluto", lansat în 2012. Materialul include piese precum "Tony Montana", "Magic", "Same Damn Time" sau "Turn On the Lights", ce s-au clasat pe poziții bune în topurile U.S. Hot 100 și U.S. R&B/Hip-Hop Songs.

Pe lista colaborărilor lui Miley Cyrus de pe nișa hip hop se înscrie și piesa "4×4" de pe albumul "Bangerz". Melodia este interpretată în duet cu Nelly, artistul declarând recent că în opinia sa Miley este noua Madonna. Mai multe detalii despre acest subiect puteți afla dintr-un articol anterior.

Future feat. Miley Cyrus - "Real and True"

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Voltaj a lansat clipul "Ultima secundă" - VIDEOCLIP

Voltaj a lansat videoclipul piesei "Ultima secundă", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Balada de iubire are o istorie...

Închide