Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Miley Cyrus a realizat un cover după "Summertime Sadness" (Lana Del Rey) - AUDIO

Invitată la BBC Radio 1, Miley Cyrus a interpretat live un cover după hitul "Summertime Sadness", lansat de Lana Del Rey în 2012. În cadrul emisiunii, artista pop a interpretat de asemenea o variantă simplificată a piesei "Wrecking Ball", fiind acompaniată doar de pian și chitară.

Miley Cyrus, cover după "Summertime Sadness" (Lana del Rey) la BBC Radio 1

Atunci când nu are apariții scandaloase pe scenele de la MTV VMA sau MTV EMA, Miley Cyrus își strecoară în agendă și câte un interviu menit să demonstreze că dincolo de toate artificiile coregrafice, vocea sa are tot ce-i trebuie pentru a se face auzită.

Artista pop a fost invitată în această după-amiază la BBC Radio 1, unde a interpretat în premieră un cover după "Summertime Sadness", single lansat de Lana Del Rey în vara lui 2012. Pentru această prestație nu a mai apelat la tweerking, singurul aspect "scandalos" fiind de această dată forța vocii sale și timbrul distinctiv, ce s-a mulat surprinzător de bine pe linia melodică a piesei.

Miley Cyrus - "Summertime Sadness" (Cover Lana Del Rey)

În cadrul emisiunii de la BBC, Miley Cyrus a interpretat de asemenea o variantă simplificată instrumental a hitului "Wrecking Ball". Acompaniată doar de pian și chitară, artista pop oferă fanilor oportunitatea de a-i asculta cu adevărat vocea și a se îndepărta de vizualul oferit de videoclip. Piesa, ce a doborât două recorduri VEVO, a fost interpretată și în cadrul galei MTV EMA 2013 din Amsterdam. Prestația poate fi urmărită într-un articol anterior.

Miley Cyrus - "Wrecking Ball" (voce, pian și chitară)

Recent, Miley Cyrus a dezvăluit colaborarea sa cu rapper-ul Future. Artista apare în noul videoclip "Real and True", în care interpretează rolul unei ființe ce a reușit să se adapteze condițiilor extraterestre, căpătând aptitudini care o diferențiază de pământeni. Videoclipul, ce a fost prezentat în premieră în cadrul galei MTV EMA 2013, amintește printre picături de colaborarea lui Katy Perry cu Kanye West pentru piesa “E.T.“. Clipul poate fi urmărit într-un articol anterior.

Citește mai multe despre Lana Del ReyMiley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Smiley a devenit ambasador UNICEF - VIDEO

Smiley a acceptat cu mare entuziasm titlul de ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF. Artistul crede în schimbarea unei societăți în...

Închide