Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Miley Cyrus, subiectul unei anchete după ce a fumat marijuana pe scenă la EMA

Miley Cyrus a reușit din nou să declanșeze un val de critici, în cadrul galei MTV Europe Music Awards (EMA) 2013 fumând marijuana pe scenă. În urma acestui eveniment, Autorităţile Sanitare Olandeze (NVWA) au pornit o anchetă pentru a verifica dacă țigara aprinsă era într-adevăr un joint. Investigația vine pe fondul plângerilor primite, gala premiilor MTV fiind transmisă live și neputând fi cenzurată.

Miley Cyrus fumând iarbă pe scenă la MTV Europe Music Awards (EMA) 2013

Miley Cyrus a alimentat din nou presa internațională cu un subiect controversat. Aparent, în cadrul galei MTV Europe Music Awards (EMA) 2013 din Amsterdam artista pop și-a aprins un joint pe scenă, chiar în timpul discursului său de mulțumire pentru premiul câștigat la categoria Best Video. Deși momentan nu se poate ști cu certitudine dacă țigara aprinsă era cu adevărat un joint, ancheta deschisă de Autorităţile Sanitare Olandeze (NVWA) va clarifica în curând acest aspect, investigația fiind declanșată în urma plângerilor primite.

"Am primit plângeri în acest sens. Trebuie să anchetăm. Ne vom întâlni în scurt timp cu directorii de la Ziggo Dome pentru a verifica ce s-a întâmplat mai exact", a declarat Tjitte Mastenbroek, purtător de cuvânt al NVWA.

Deși în Olanda posesia și consumul de canabis în cantități mici (sub 5 grame) nu este ilegal, sala de concerte Ziggo Dome care a găzduit gala MTV EMA se află sub o administrație ce nu permite consumul de droguri.

"După întâlnirea noastră cu directorii de la Ziggo Dome vom decide eventualele măsuri pe care le vom lua. Miley Cyrus ne-a luat prin surprindere, nu este uşor să intervii într-un moment ca acela", a spus purtătorul de cuvânt al NVWA.

Gala MTV Europe Music Awards (EMA) 2013 a fost transmisă live de toate canalele MTV la nivel internațional. Evenimentul a fost cenzurat la redifuzarea show-ului în Statele Unite, producătorii înlocuind planul apropiat în care Miley Cyrus a scos țigara cu un unul general, ce surprindea sala cu o capacitate de 17.000 de persoane din Amsterdam.

Miley Cyrus a fumat marijuana pe scenă la MTV Europe Music Awards

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus a realizat un cover după "Summertime Sadness" (Lana Del Rey) - AUDIO

Invitată la BBC Radio 1, Miley Cyrus a interpretat live un cover după hitul "Summertime Sadness", lansat de Lana Del...

Închide