Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Matteo a lansat "Panama" - VIDEOCLIP

Dansatori profesioniști, multă energie, culoare și bună dispoziție, acestea sunt elementele ce definesc noul videoclip Matteo, "Panama". Pentru regia și producția clipului artistul a colaborat cu Lanoy Video Production.

Publicat

pe

Matteo - "Panama"
Matteo - "Panama"

Filmările s-au desfășurat pe durata unei nopți, iar regia și producția au fost asigurate de Lanoy Video Production.

""Panama" este un clip de imagine, care se bazează foarte mult pe dans. M-am bucurat să am alături de mine mulți dansatori profesioniști, dar și pe F Charm, Muneca, DJ Dox, Florin Nedelcu și alți prieteni buni", a explicat Matteo.

Coregrafiile din clip au fost concepute de Bruce, iar ținutele vestimentare au fost gândite de Dydy, amândoi făcând parte din trupa de dansatori a lui Matteo.

Single-ul "Panama" a fost compus în colaborare cu John Puzzle și a avut parte de un feedback pozitiv din partea fanilor, înregistrând, de la lansare, peste două milioane de vizualizari pe YouTube. Cu o linie melodică veselă și ușor de fredonat, piesa conține un joc de cuvinte provocator, ca o continuare a ideii avute cu câteva luni în urmă, când Matteo promova sintagma "Mai du-te-n inima mea".

"Prin "Panama" vreau să vă arăt un everyday Matteo, adică vesel și optimist. Pentru toată lumea am un singur mesaj: ascultați și vă distrați", își îndeamnă Matteo fanii.

Matteo s-a lansat pe piața muzicală din România în 2006. Inspirat de artiști precum Bob MarleyPeter ToshChaka Demus & PliesBlack Uhru, artistul îmbină sound-urile reggae cu cele balcanice. Acesta a fost motivul pentru careLoredana l-a contactat pe Matteo pentru piesa "Depărtare, depărtare". Cântecul a devenit un hit, iar Matteo și-a asigurat poziția de cel mai bun artist de muzică reggae din România.

Au urmat numeroase colaborări cu artiști precum Delia MatacheClaudia Pavel, WassabiAlex VeleaAnda AdamDJ Rynno & SilviaAmsterdam Avenue, Bloggers sau Taraful din Clejani, pentru care a compus și produs melodii. În 2010, Matteo a lansat primul single solo,"Lovaman" și a cântat cu cei de la Narcotic Sound & Christian D. Anul 2011 a fost marcat de lansarea single-ului "Champion", în colaborare cu Lee More.

Matteo – "Panama"

Trending