Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Mariah Carey a lansat balada "The Art Of Letting Go" - AUDIO

Mariah Carey a lansat un nou single, intittulat "The Art Of Letting Go". Piesa este extrasă de pe albumul cu același nume ce va apărea pe piață anul viitor.
Mariah Carey -

Mariah Carey - "The Art Of Letting Go"

Mariah Carey a dezvăluit cel de-al doilea single de pe noul său album, cel de-al 14-lea din carieră. Piesa "The Art Of Letting Go" a fost împărtășită de diva pop pe pagina sa de Facebook, în cele câteva rânduri adresate publicului mărturisind că melodia este una extrem de apropiată inimii sale.

"Vă prezint în premieră "The Art of Letting Go". Piesa este una foarte personală. Am scris versurile în așa fel încât fiecare să se poată raporta la ele și să se poată exterioriza în așa fel încât să lase în urmă ceea ce îi deprimă și îi face să rămână captivi în trecut. Vă mulțumesc pentru faptul că îmi sunteți alături."

"The Art Of Letting Go" a fost produsă de Rodney "Darkchild" Jerkins, câștigător a 4 premii Grammy și colaborator al unor artiști de talie înaltă precum Michael Jackson, Whitney Houston sau Toni Braxton. Piesa a primit deja aprecieri din partea criticilor de profil, în review-ul realizat de revista Rolling Stone melodia fiind încadrată în categoria celor mai reușite single-uri ale artistei, chiar și cele mai ridicate note fiind extrem de bine controlate pe parcursul celor 3 minute.

Noul single extras de pe albumul cu același nume. "The Art Of Letting Go" va fi lansat cel mai probabil anul viitor, pentru acest disc Mariah Carey colaborând cu o mare parte dintre artiștii săi preferați.

"Colaborez cu mulți dintre artiștii mei favoriți, dar cel mai important aspect este faptul că nu încerc să urmez un anume trand. Îmi doresc să fie bine primit, dar în același timp să rămân aproape de ceea ce simt, de muzica pe care o iubesc și în definitiv să-mi fac fanii fericiți."

Mariah Carey - "The Art Of Letting Go"

Citește mai multe despre Mariah Carey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Glance și Mandinga au lansat piesa "Cinema" - AUDIO

Așa cum a promis în timpul duelului de la "Dansez pentru tine", Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, revine cu un...

Închide