Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Glance și Mandinga au lansat piesa "Cinema" - AUDIO

Așa cum a promis în timpul duelului de la "Dansez pentru tine", Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, revine cu un nou single. Piesa "Cinema" marchează prima colaborare Mandinga cu Glance, single-ul punând în valoare mixul perfect dintre vocile celor doi soliști.

Publicat

pe

Glance feat. Mandinga - "Cinema"

 Colaborarea în premiera dintre Glance si Mandinga a fost pe măsura așteptărilor, vocile soliștilor completându-se perfect.

"Cinema e o piesă cu o poveste în care cred că ne regăsim cu toții, o piesa sensibilă pe care simți nevoia să o asculti pe repeat, cel puțin nouă așa ni se întâmplă. Glance e un artist super talentat, are un vibe aparte, este original și atunci proiectul nostru a ieșit pe măsură. Sper să vă placă și să o cântăm cât de curând împreună, în concerte", a declarat Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

Glance, unul dintre cei mai prolifici artiști români, a lansat șase piese în ultimul an (alături de Elena - Ecou, Ami - Trumpet Lights, Crush si Alexandra - Iubire de-o vara, etc), este în top 5 cei mai difuzati artiști pe radiouri și de când a intrat în top, anul trecut în septembrie, "s-a lipit" bine de clasamente si a ramas acolo vreme de un an.

"Cu sprijinul Kazibo Music am lansat foarte multe piese în ultimul an și am căutat în permanență o piesă, The One! Cinema este acel single, o piesă de dragoste cu un mesaj intens, o situație în care ne putem regăsi cu toții la un moment dat. Ne-am dorit o voce care să dea sensibilitate și emoție refrenului, iar Elena Ionescu a reușit perfect. Sperăm să vă placă cel puțin la fel de mult cât ne place și nouă", a declarat Glance.

Glance feat. Mandinga - "Cinema" (by KAZIBO)

Trending