Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
Poze concert The 1975 la Summer Well 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Luna Amară filmează primul DVD live

Luna noiembrie va marca pentru Luna Amară un moment special in istoria de aproape 14 ani a trupei – filmarea primului DVD live. Concertul va avea loc vineri, pe 22 noiembrie, în Hotelul Continental din Cluj – „Conti”, cum este el alintat de către clujeni.
Luna Amara

Luna Amara

Va fi un concert-maraton special pentru fani, o veritabilă călătorie prin timp în istoria trupei Luna Amară, iar pentru asta s-a optat pentru un loc special și încărcat de semnificație. Intrarea publicului în hotel se va face începând cu ora 18:00, iar concertul va începe de la ora 19:00. Fiind un eveniment dedicat fanilor Luna Amară, accesul nu va fi condiționat de plata unui bilet.

"Sunteți alături de noi de atât de mult timp că uneori nici nu ne mai dăm seama conștient de lucrul ăsta. Toate concertele, toate versurile cântate împreună în dor sau revoltă sunt pătrunse de energia voastră – a celor care ne ascultați muzica, ne susțineți, și fără de care tot ce facem ar fi cumva golit de sens. Pe 22 noiembrie vă facem un cadou special. Vă dăm întâlnire într-un loc aparte, plin de istorie, și vom sintetiza călătoria peste ani a Lunii Amare într-un concert-maraton", declară formația pe site-ul ei oficial.

Pentru realizarea DVD-ului, membrii trupei apelează la ajutorul publicului. Fiecare fan poate contribui prin fotografii de la concerte, recenzii sau "filmări-document", mizându-se pe împărtășirea propriei povești trăite alături de Luna Amară.

Trupa va primi cu bucurie orice va ajuta la construirea istoriei Luna Amară, bucată cu bucată, văzută și simțită de către cei din public. Amintirile pot fi trimise pe adresa [email protected] sau ca submissions pe pagina de tumblr: http://lunaamaraband.tumblr.com/submit. Persoanele care trimit poze, texte, sau filmări vor fi ulterior contactate cu detalii suplimentare privind accesul la concert.

Pentru acest proiect special, Luna Amară va colabora din nou cu echipa de producție de la Resize Media, regizor Dorin Marcu, alături de care au realizat și cel mai recent videoclip, "Pietre în alb".

Luna Amară - "Pietre în alb"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Luna Amară
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nominalizările MTV AMA 2013 (American Music Awards)

Cursa pentru premiile MTV AMA 2013 a început. Lista nominalizărilor a fost dezvăluită, printre artiștii cu șanse la trafeu numărându-se...

Închide