Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Loredana și Cornel Ilie (Vunk) au lansat clipul "Nu știu cine ești" - VIDEOCLIP

Loredana a dezvăluit noul single "Nu știu cine ești", cântat în colaborare cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Piesa a fost lansată împreună cu un videoclip pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.
În timpul filmărilor Loredana feat. Cornel Ilie -

În timpul filmărilor Loredana feat. Cornel Ilie - "Nu știu cine ești" (foto: Silviu Sandulescu)

Loredana și Cornel Ilie au intrat în pielea a doi îndrăgostiți care încep să se îndepărteze unul de celălalt, până ajung să nu se mai recunoască. "Nu știu cine ești" este o piesă pop rock compusă de Cornel Ilie, Loredana și Gabriel Maga. Noua melodie se bucură de un videoclip în regia lui Laurențiu Rusescu în care își face apariția și Florin Călinescu. De asemenea, la clip au mai lucrat Viorel Sergovici ca director de imagine, iar producția a fost realizată de Alex Tomulescu. Filmările au durat o singură zi și s-au desfășurat în Centrul Vechi al Capitalei.

Clipul vorbește despre modul în care încercăm să găsim dragostea într-o epocă atât de trepidantă, a vitezei și a Internetului - Loredana.

La filmările clipului am retrăit puțin perioada liceului, când se întâmpla să am și întâlniri pe nevăzute și când trebuia să convingi repede o fată de care-ți plăcea să aibă răbdare să te cunoască. Așa că nu doar o grămadă de tineri se vor regăsi în povestea clipului, dar și cei din generația mea. M-am distrat, n-am simțit deloc cum a trecut toată ziua de filmări - Cornel Ilie.

Cei doi artiști au mai cântat împreună, cel mai recent duet fiind în cadrul concertului Vunk de pe 3 octombrie de la Sala Polivalenta, însă acest nou single marchează prima colaborare oficială a acestora. "Nu știu cine ești" va putea fi ascultată și în cadrul concertului pe care Loredana îl pregătește pentru 23 noiembrie, "Magic", la Sala Palatului. În plus, solistul trupei Vunk este co-antrenorul Loredanei la Vocea României - Vezi ce s-a intâmplat în ultimul episod.

VIDEOCLIP: Loredana feat. Cornel Ilie - "Nu știu cine ești"

Poze din timpul filmărilor clipului "Nu știu cine ești"

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Cornel IlieLoredana GrozaVunk
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Boot Camp X Factor România: Bittman a triat juniorii, Delia și-a ales "seniorii", grupurile au intrat pe mâna lui Cheloo

Concurenții acceptați la audiții în concursul X Factor au trecut printr-o nouă evaluare. În boot camp, Delia, Bittman și Cheloo...

Închide