Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Limp Bizkit a lansat noul single "Thieves" - AUDIO

După apariția clipului "Ready To Go", realizat în colaborare cu rapperul Lil Wayne, Limp Bizkit a lansat un nou single intitulat "Thieves". Melodia este un cover dupa Ministry, una din trupele etalon ale genului industrial metal.

Publicat

pe

Limp Bizkit

Americanii de la Limp Bizkit sunt plini de surprize. După apariția clipului "Ready To Go", realizat în colaborare cu rapperul Lil Wayne și produs de Polow Da Don, trupa a lansat un nou single intitulat "Thieves". Partea interesantă a melodiei este ca aceasta este un cover dupa Ministry, una din trupele etalon ale genului industrial metal, iar Limp Bizkit are o prestație de zile mari.

"Thieves" este inclusă pe viitorul album, "Stampede of the Disco Elephants", care va fi lansat la începutul anului viitor prin intermediul casei de discuri Cash Money. După cele două single-uri putem spune ca discul va fi unul imprevizibil. Acesta este produs de Ross Robinson, cel care a lucrat cu formația la albumul de debut "Three Dollar Bill, Yall$" dar a colaborat și cu trupe ca Slipknot, Machine Head, The Cure, Sepultura sau Korn, un alt indiciu că trupa vrea să regăsească sound-ul care a făcut-o celebră.

Cei de la Limp Bizkit și Robinson s-au cunoscut în 1997, prin intermediul basistului de la Korn, Reginald Arvizu, care l-a convins pe producător să asculte demo-urile formației. Impresionat de motivația și muzica grupului, acesta a acceptat să lucreze cu Limp Bizkit. Pe de altă parte, albumul de debut al trupei a fost implicat într-un scandal când s-a descoperit că cei de la casa de discuri Interscope au plătit 5.000 de dolari unui radio din Portland, Oregon, pentru a difuza de 50 de ori "Counterfeit", primul single extras de pe disc.

Limp Bizkit - "Thieves"

Comentează

Trending