Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Lily Allen le parodiază pe Miley Cyrus și Rihanna în "Hard Out Here" - VIDEOCLIP

După o pauză discografică de 4 ani, Lily Allen se întoarce cu un videoclip îmbibat cu sarcasm. "Hard Out Here" este o parodie la adresa mai multor artiști din industrie, printre cele mai evidente referințe fiind cele făcute la Miley Cyrus, Rihanna, Robin Thicke și Britney Spears.

Lily Allen - "Hard Out Here" (secvență videoclip)

"It's hard out here for a bitch", fredonează Lily Allen în noul său videoclip, fiind înconjurată de dansatoare ce își folosesc posteriorul pentru un twerking "ca la carte". Piesa "Hard Out Here" surprinde cu mult umor activitatea artiștilor pop ce țin titlurile ziarelor de pretutindeni. Începând cu Miley Cyrus și al său deja renumit "twerk" și continuând cu Rihanna, Robin Thicke și Britney Spears, niciun artist din fruntea topurilor Billboard nu scapă neparodiat.

Povestea clipului se conturează în jurul ideii de business profitabil în industria muzicală de astăzi. Reîntoarsă în atenția mediatică după o pauză de 4 ani, Lily Allen este certată în videoclip de managerul său, reproșându-i-se faptul că s-a îngrășat.

"Doamne, cum ai putut să ajungi în halul ăsta", îi spune managerul din clip, făcând referire al greutatea sa. "Um, am născut doi copii", îi răspunde Lily Allen, privindu-l nedumerită.

După o sesiune de liposucție, artista ajunge pe platoul de filmări unde trebuie să danseze cât mai lasciv alături de "fetele sale". Mișcările coregrafice pot fi asociate fie cu Miley Cyrus, fie cu Rihanna, artista din Barbados jucând rolul unei matroane în ultimul său videoclip. Când banii ajung să fie aruncați peste posterioarele fetelor trimiterea către clipul "Pour It UP" este însă evidentă, la fel cum boxele cu logo-ul Beats amintesc de reclama filmată de Robin Thicke după modelul "Blurred Lines".

În "Hard Out Here", Lilly Allen o parodiază de asemenea și pe Britney Spears, repetarea obsesivă a termenului "bitch" amintind de "Work Bitch", o piesă cu versuri motivaționale ce va fi inclusă pe noul album al artistei.

Lily Allen - "Hard Out Here"

Citește mai multe despre Lily AllenMiley CyrusRihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Shintaro din Japonia a fost desemnat cel mai bun DJ din lume

Red Bull Thre3Style și-a desemnat câștigătorul, Shintaro din Japonia fiind numit cel mai bun DJ din lume. În lupta pentru...

Închide