Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Lana Del Rey a dezvăluit un teaser al scurtmetrajului "Tropico" - VIDEO

Lana Del Rey a dezvăluit recent un teaser al scurtmetrajului "Tropico", descris de cătră artistă drept proiectul său de "rămas bun". Regizorul scurtei pelicule este Anthony Mandler, alături de care Lana a realizat videoclipuri pentru piesele "Ride" şi "National Anthem", lansate anul trecut.

Lana Del Rey - "Tropico"

"Abia aștept să vă văd la premiera proiectului de rămas bun. Vă ador și vă mulțumesc pentru inspirația pe care mi-ați oferit-o. TROPICO", transmitea Lana Del Rey pe Twitter în urmă cu câteva luni.

Acest mesaj a derutat pentru o perioadă de timp fanii artistei, unii crezând că Lana Del Rey vrea să-și încheie cariera muzicală. Explicațiile ulterioare au dat însă de înțeles că nu există intenția de a se retrage, Lana începând chiar să lucreze la piese noi pentru un viitor album.

Partenerul Lanei Del Rey în filmul "Tropico" este Shaun Ross, un model şi dansator de talie internaţională, care a apărut până acum în două clipuri alături de Beyoncé ("Party") şi Katy Perry  ("ET"). Regizorul acestei scurte pelicule este Anthony Mandler, alături de care Lana a realizat videoclipuri pentru melodiile "Ride" şi "National Anthem", promovate anul trecut. Producţia de faţă, cu o durată estimată de 30 de minute, va beneficia de câteva piese ale artistei, printre care "Body Electric", "Gods And Monsters" sau "Bel Air", acestea fiind incluse pe albumul "Paradise". Data oficială de lansare a peliculei nu se cunoaște încă.

Momentan Lana Del Rey pregătește lansarea celui de-al treilea album, însă procesul pare să fie îngreunat de faptul că piesele artistei ajung la urechile fanilor înainte ca acestea să fie incluse pe tracklistul vreunui material. Într-un interviu acordat Radio.com, aceasta a mărturisit că este foarte afectată de cele întâmplate, multe dintre melodiile sale fiind urcate pe internet fără acordul său.

"În urmă cu 3 ani hard drive-ul meu a fost accesat de un hacker și a putut copia toate piesele pe care le aveam. Erau sute de piese pe el", a precizat Lana Del Rey.

Lana Del Rey - "Tropico" - VIDEO

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paramore a lansat "Daydreaming" - VIDEOCLIP

Paramore recreează magia unui concert în videoclipul noului single "Daydreaming". Hayley Williams, Jeremy Davis și Taylor York întrețin publicul prezent...

Închide