Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Lady Gaga va concerta în spațiu în 2015

Următoarea prestație de amploare a nonconformistei Lady Gaga va avea loc în spațiu. Artista va interpreta o piesă în cadrul festivalului de muzică high-tech Zero G Colony, ce se va desfășura la Spaceport America, în 2015.
Lady Gaga

Lady Gaga (foto: Will Alexander/WENN)

Dacă Sarah Brightman a mers în spațiu pentru a cânta, de ce nu și Lady Gaga? Cu atât mai mult cu cât festivalul Zero G Colony pare să reprezinte evenimentul de la care niciun artist de avangardă nu ar trebui să lipsească. Programat să aibă loc în 2015, festivalul va promova tehnologia de ultimă oră, precum și show-uri de divertisment de primă clasă.

Zero G Colony se va desfășura pe parcursul a trei zile, locația aleasă fiind Spaceport America, primul port spațial din lume construit pentru a găzdui evenimente private. Prin arhitectura futuristă și premisa îndrăzneață de a asigura o rampă de lansare a industriei de zbor spațial comercial, proiectul în valoare de 209 milioane de dolari a atras atenția la nivel mondial, reprezentând o viziune asupra viitorului în turism, industria de divertisment și nu numai.

Spaceport America

Spaceport America (Foto: www.123inspiration.com)

Conform US Weekly, Lady Gaga va concerta în cea de-a treia zi a festivalului Zero G Colony. Aceasta se va îmbarca la bordul uneia dintre navetele ce vor decola de pe amintitul port și va interpreta live o piesă. Pentru a se asigura că presiunea atmosferică nu îi va dăuna corzilor vocale, artista va intra într-un program de pregătire ce va dura aproximativ o lună.

Surse interne susțin că Lady Gaga a semnat un contract "aproape ridicol" pentru o poliță de asigurare de viață, "Mother Monster" fiind îngrijorată de posibilitatea unui scenariu similar celui din filmul "Gravity". În pelicula regizată de Alfonso Cuarón, Sandra Bullock și George Clooney sunt trimiși într-o misiune în spațiu, imprevizibilul conducând la probleme dificil de controlat.

Pentru a-și ține fanii în suspans, Gaga a trimis pe Twitter mesajul: "#GagaInSpace2015", urmat de "Aflați dacă zvonurile sunt adevărate pe 10 noiembrie, în cadrul lansării albumului ARTPOP. Va trimite #VirginGalactic+#ZeroGColony pe Gaga în spațiu pentru a cânta live?"

Recent, Lady Gaga a lansat single-ul "Dope" despre care mărturisește că este una dintre cele mai personale melodii pe care le-a compus până acum.

Lady Gaga - "Dope"

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cargo a lansat videoclipul “A 5-a dimensiune”

Trupa CARGO a lansat videoclipul piesei “A 5-a dimensiune”, prin intermediul casei de discuri MediaPro Music. Materialul poate fi urmărit...

Închide