Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Lady Gaga a lansat noul single "Dope" - AUDIO

Lady Gaga a lansat un nou single ce promovează albumul "ARTPOP". Este vorba despre melodia "Dope", pe care o puteți asculta pe InfoMusic.
Lady Gaga -

Lady Gaga - "Dope" single artwork

Lady Gaga a fost invitată să cânte la decernarea premiilor YouTube Awards 2013. Evenimentul, aflat la prima ediție, s-a desfășurat în New York, la sfârșitul săptămânii trecute. Artista a ales să prezinte în premieră noul single "Dope". Inițial, melodia s-a intitulat "I Wanna Be With You" și a fost interpretată într-o variantă acustică la iTunesc Festival, în Londra, în septembrie. Compusă de Lady Gaga împreună cu Paul "DJ White Shadow" Blair, Dino Zisis și Nick Monson, piesa a fost produsă de Rick Rubin și Gaga.

Artista a declarat că "Dope" este cel mai personal cântec pe care l-a creat vreodată. Melodia a apărut din dorința de a-și arăta și partea vulnerabilă și din nevoia de a avea pe album și ceva autobiografic. În "Dope", Gaga vorbește despre diferitele tipuri de dependențe cu care s-a confruntat de mică. Artwork-ul single-ului vine să întărească latura dramatică a piesei, Lady Gaga înfățișând o imagine înfricoșătoare.

Recent, Gaga a lansat single-ul "Venus", inspirat din celebra pictură renașcentistă "Nașterea lui Venus", realizată de Sandro Botticelli. De asemenea, Lady Gaga a mai dezvăluit fragmente din piesele "Artpop",  "G.U.Y. (Girl Under You)" și a interpretat în premieră melodia “Gypsy” în cadrul unui eveniment din Germania. "ARTPOP" va fi lansat luna viitoare, pe 6 noiembrie. Materialul nu va fi un simplu album, ci un proiect multimedia și va fi disponibil în mai multe formate, precum aplicații pentru iPad, iPhone, telefoane mobile și PC-uri. "ARTPOP" vine după o pauză de 2 ani, fiind prima lansare de la "Born This Way" din 2011.

AUDIO: Lady Gaga - "Dope"

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Britney Spears devine vulnerabilă pe versurile piesei "Perfume" - AUDIO

După un "Work Bitch" cu versuri motivaționale precum "You want a Lamborghini? / Look hot in a bikini? / You...

Închide